A Hegyvidéki Önkormányzat médiaköltéseiről 2010, 2011 és 2012 évben

Püspöki Gábor küldte ezt a Közérdekűadat Közérdekű adat igénylést Budapest XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat Polgármesteri Hivatal részére

Az igénylést már régen meg kellett volna válaszolni. A vonatkozó jogszabály értelmében a(z) Budapest XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat Polgármesteri Hivatal munkatársainak már ki kellett volna adniuk a kért adatokat. A vonatkozó jogszabály értelmében a(z) Budapest XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat Polgármesteri Hivatal munkatársainak már válaszolniuk kellett volna az igénylésre. (részletek). Panaszt nyújthat be a következő időpontig: belső felülvizsgálat kérése .

Feladó: Püspöki Gábor

Tisztelt Budapest XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat Polgármesteri Hivatal!

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 28. § (1) bekezdése alapján a következő adatigénylést terjesztem elő.

Kérem, szíveskedjen elektronikus másolatban megküldeni részemre

a Hegyvidéki Önkormányzat 2010., 2011. és 2012. évben újságokkal, folyóiratokkal, hirdetésszervező és hirdetési felületet biztosító vállalkozásokkal, egyéb sajtótermékek kiadóival, rádió- és televíziócsatornákkal valamint internetes médiaszolgáltatókkal illetve bármely egyéb internetes felület tulajdonosával vagy kezelőjével kötött szerződéseit, ide értve a szolgáltatások (hirdetési, tartalmak megjelentetését célzó és egyéb) megrendeléseit, sajtótermékek megrendelését, valamint valamennyi megkötött megállapodást tekintet nélkül annak tárgyára.

Az Infotv. 30. § (2) bekezdése szerint kérem, hogy a másolatokat és az egyéb igényelt adatokat elektronikus úton szíveskedjen részemre a feladó e-mail címére megküldeni.
Ha az igényelt adatokat bármely okból nem lehet e-mailben megküldeni, akkor kérem, hogy azokat a kimittud.atlatszo.hu weboldalon töltse fel.

Az Infotv. 29. § (3) bekezdése szerint adatigénylésem során a szkennelés költségén kívüli költségek megtéríttetésére nincs mód. Kérem, hogy előzetesen elektronikus úton tájékoztasson arról, amennyiben a kért iratmásolatok szkenneléséért költségtérítés megállapítására kerül sor. Ebben az esetben kérem, hogy a tájékoztatásban mellékeljen dokumentumlistát, dokumentumonként tüntesse fel az oldalszámot és a szkennelés költségét.

Kérem, hogy abban az esetben, ha az igényelt adatoknak csak egy részét tekinti megismerhetőnek, az Infotv. 30. § (1) bekezdése alapján azokat az adatigénylés részbeni megtagadásával együtt küldje meg számomra.

Segítő együttműködését előre is köszönöm.

Kelt: 2012. június 19.

Üdvözlettel:

Püspöki Gábor
Önkormányzati képviselő, LMP
Hegyvidéki Önkormányzat

Hivatkozása ide

Püspöki Gábor hozzászólt ()

Az adatigénylésről szóló poszt megjelent a Zöldbuda honlapon (Az LMP 1-2-12. kerületi területi szervezetének honlapja):
http://zoldbuda.lehetmas.hu/hirek/928/me...

Link to this

Az adatigényléssel kapcsolatosan az alábbi lehetőségek közül választhat:

Bárki:
Csak az adatigénylést beküldő Püspöki Gábor:
Csak a(z) Budapest XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat Polgármesteri Hivatal munkatársa:

Értesítő igénylése az adatigényléssel kapcsolatos fejlemények vonatkozásában.

Ezt az igénylést 1 felhasználó kíséri figyelemmel.

Sértő? Nem alkalmas? Sértő? Nem adatigénylés?

Személyes információk kérése vagy zaklatásnak minősülő igénylés nem tekinthetők érvényes közérdekűadat-igénylésnek (További részletek). Személyes információk kérése vagy zaklatásnak minősülő igénylés nem tekinthető érvényes közérdekűadat-igénylésnek (További részletek).

Ha úgy gondolja, hogy ez az igénylés problémás, jelentheti az adminisztrátorok részére

Igénylés jelentése

Tegyen lépéseket a megismert információk alapján

Hasonló igénylések

Partfegyelem, szavazas

A(z) LMP - Lehet Más a Politika részére toma által

Kínai delegáció

A(z) LMP - Lehet Más a Politika részére Tóth Richard által

Több hasonló igénylés

Eseménytörténet részletei