Nem tudjuk, hogy az adatgazda válasza tartalmazza-e a kért információt – amennyiben ön Szabó Zoltán, kérjük, jelentkezzen be, és értékelje a megkapott adatokat.

Internetkon.hu weboldal és hozzá kapcsolódó kreatív anyagok

Szabó Zoltán küldte ezt a Közérdekűadat Közérdekű adat igénylést Miniszterelnökség részére

Ennek az igénylésnek ismeretlen az állapota. We're waiting for Szabó Zoltán to read a recent response and update the status.

Feladó: Szabó Zoltán

Tisztelt Miniszterelnökség!

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 28. § (1) bekezdése alapján a következő adatigénylést terjesztem elő.

Kérem, szíveskedjen elektronikus másolatban megküldeni részemre az "internetkon.hu" weboldal elkészítésének és a hozzá kapcsolódó közösségi oldalak (pl. Facebook, YouTube) fenntartásának költségeit tételesen, a beszállítók megjelölésével.

Az Infotv. 30. § (2) bekezdése szerint kérem, hogy a másolatokat és az egyéb igényelt adatokat elektronikus úton szíveskedjen részemre a feladó e-mail címére megküldeni.
Ha az igényelt adatokat bármely okból nem lehet e-mailben megküldeni, akkor kérem, hogy azokat a kimittud.atlatszo.hu weboldalon töltse fel.

Az Infotv. 29. § (3) bekezdése szerint adatigénylésem során a szkennelés költségén kívüli költségek megtéríttetésére nincs mód. Kérem, hogy előzetesen elektronikus úton tájékoztasson arról, amennyiben a kért iratmásolatok szkenneléséért költségtérítés megállapítására kerül sor. Ebben az esetben kérem, hogy a tájékoztatásban mellékeljen dokumentumlistát, dokumentumonként tüntesse fel az oldalszámot és a szkennelés költségét.

Kérem, hogy abban az esetben, ha az igényelt adatoknak csak egy részét tekinti megismerhetőnek, az Infotv. 30. § (1) bekezdése alapján azokat az adatigénylés részbeni megtagadásával együtt küldje meg számomra.

Segítő együttműködését előre is köszönöm.

Kelt: 2015. február 3.

Üdvözlettel:
Szabó Zoltán

Hivatkozása ide

toma hozzászólt ()

Es a specifikaciot, hogy mit kell tudnia a weboldalnak?

Link to this

Feladó: Közérdekű adatigénylés (ME)
Miniszterelnökség


Attachment image001.jpg
6K Download

Attachment SMiBizC224 15021916061.pdf
261K Download View as HTML


Tisztelt Cím!

 

Mellékelve megküldöm a Miniszterelnökség válaszát az Ön által benyújtott
közérdekű adatigénylésre.

 

 

 

[1]Leírás: Leírás: Leírás:  
Leírás: Leírás: logo
 

Tisztelettel:

dr. Bánhegyi Enikő

főosztályvezető

 

Miniszterelnökség 

Perképviseleti és Döntőbizottsági Főosztály

 

 

 

 

 

idézett részek megjelenítése

Hivatkozása ide

toma hozzászólt ()

(szovegesen ideraktam, hogy keresheto legyen)

https://www.internetkon.hu/hirek/2015-02...

szerint:

Az internetről szóló nemzeti konzultáció, az InternetKon előkészítése során a Miniszterelnökség – az internetről szóló Nemzeti Konzultáció Titkárságának javaslata alapján, a közbeszerzési értékhatár alatti összegekben – két gazdasági társasággal kötött szerződést az internetkon.hu honlap kialakításával, működtetésével kapcsolatos feladatok ellátására.

A Miniszterelnökség a – 2015. február 3. napján tartott sajtótájékoztatón bemutatott, elindított és azóta elérhető internetkon.hu honlappal kapcsolatban:

1. az internetkon.hu honlappal kapcsolatos tervezési, grafikai kivitelezési, szoftverfejlesztési és karbantartási feladatok elvégzésére 5.800.000,- Ft + áfa értékben a TIGRA Kft.-vel,
2. az internetkon.hu honlapot kiszolgáló hardverkörnyezet biztosítására, feltelepítésére, szerver biztosítására és azok üzemeltetésére 6.900.000,- Ft + áfa értékben a DAMIT INFORMATIKA Kft.-vel kötött szerződést.

A Nemzeti Konzultáció Titkársága – az InternetKon vezetőjének döntése alapján – minden, a nemzeti konzultációval kapcsolatos kiadásról az internetkon.hu honlapon rendszeresen tájékoztatást ad.

Link to this

Nem tudjuk, hogy az adatgazda válasza tartalmazza-e a kért információt – amennyiben ön Szabó Zoltán, kérjük, jelentkezzen be, és értékelje a megkapott adatokat.

Az adatigényléssel kapcsolatosan az alábbi lehetőségek közül választhat:

Bárki:
Csak az adatigénylést beküldő Szabó Zoltán:
Csak a(z) Miniszterelnökség munkatársa:

Értesítő igénylése az adatigényléssel kapcsolatos fejlemények vonatkozásában.

Ezt az igénylést 2 felhasználó kíséri figyelemmel.

Sértő? Nem alkalmas? Sértő? Nem adatigénylés?

Személyes információk kérése vagy zaklatásnak minősülő igénylés nem tekinthetők érvényes közérdekűadat-igénylésnek (További részletek). Személyes információk kérése vagy zaklatásnak minősülő igénylés nem tekinthető érvényes közérdekűadat-igénylésnek (További részletek).

Ha úgy gondolja, hogy ez az igénylés problémás, jelentheti az adminisztrátorok részére

Igénylés jelentése

Tegyen lépéseket a megismert információk alapján

Hasonló igénylések

Nemzeti Konzultáció Adatai

A(z) Miniszterelnökség részére toma által

Több hasonló igénylés

Eseménytörténet részletei