Nem tudjuk, hogy az adatgazda válasza tartalmazza-e a kért információt – amennyiben ön mininform, kérjük, jelentkezzen be, és értékelje a megkapott adatokat.

Közterület Felügyelet Közterület Ellenőrzési és ügyviteli munkát támogató informatikai szoftverek

mininform küldte ezt a Közérdekűadat Közérdekű adat igénylést Budapest XVI. kerület Önkormányzat Polgármesteri Hivatal részére

Ennek az igénylésnek ismeretlen az állapota. We're waiting for mininform to read a recent response and update the status.

Feladó: mininform

Tisztelt Budapest XVI. kerület Önkormányzat Polgármesteri Hivatal!

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 28. § (1) bekezdése alapján a következő adatigénylést terjesztem elő.

Kérem, szíveskedjen elektronikus másolatban megküldeni részemre a Közterület Felügyelet közterület ellenőrzési és ügyviteli munkáját támogató informatikai szoftverre, és annak működését támogató egyéb rendszerelemek beszerzésére/bérlésére vagy egyéb formájú igénybevételére, valamint ugyanezen szoftverelemek szoftverüzemeltetésre, a Jármű nyilvántartási- és SZNYR adatok kezelésére, a 2010.01.01 és 2014.12.31 között kötött szerződéseket. Kérem, hogy adja meg azt is, hogy a szerződések milyen nevű és mely szerző tulajdonát képező programtermékre vonatkoznak.

Az Infotv. 30. § (2) bekezdése szerint kérem, hogy a másolatokat és az egyéb igényelt adatokat elektronikus úton szíveskedjen részemre az [email address] e-mail címére megküldeni.

Ha az igényelt adatokat bármely okból nem lehet e-mailben megküldeni, akkor kérem, hogy azokat a kimittud.atlatszo.hu weboldalon töltse fel.

Az Infotv. 29. § (3) bekezdése szerint adatigénylésem során a szkennelés költségén kívüli költségek megtéríttetésére nincs mód. Kérem, hogy előzetesen elektronikus úton tájékoztasson arról, amennyiben a kért iratmásolatok szkenneléséért költségtérítés megállapítására kerül sor. Ebben az esetben kérem, hogy a tájékoztatásban mellékeljen dokumentumlistát, dokumentumonként tüntesse fel az oldalszámot és a szkennelés költségét.

Kérem, hogy abban az esetben, ha az igényelt adatoknak csak egy részét tekinti megismerhetőnek, az Infotv. 30. § (1) bekezdése alapján azokat az adatigénylés részbeni megtagadásával együtt küldje meg számomra.

Segítő együttműködését előre is köszönöm.

Kelt: 2015. május 13.

Üdvözlettel: Orosz Sándor

mininform

Hivatkozása ide

Feladó: mininform

Tisztelt Budapest XVI. kerület Önkormányzat Polgármesteri Hivatal!

A 2015.05.13-án megküldött adatigénylést az alábbiakkal kívánom kiegészíteni:
Kérem, szíveskedjen elektronikus másolatban megküldeni részemre a Közterület-Felügyelet közterület ellenőrzési és ügyviteli munkáját támogató informatikai szoftverre, és annak működését támogató egyéb rendszerelemek beszerzésére/bérlésére vagy egyéb formájú igénybevételére, valamint ugyanezen szoftverelemek szoftverüzemeltetésre, a Jármű nyilvántartási- és SZNYR adatok kezelésére, a 2015 évre vonatkozó szerződéseket. Kérem, hogy adja meg azt is, hogy a szerződések milyen nevű és mely szerző tulajdonát képező programtermékre vonatkoznak.

Segítő együttműködését előre is köszönöm.

Kelt: 2015. május 14.

Üdvözlettel:

Orosz Sándor

Hivatkozása ide

Feladó: "Dr. Erdőközi György"
Budapest XVI. kerület Önkormányzat Polgármesteri Hivatal


Attachment ISO 8859 2 levl OroszSndor.DOC.doc
58K Download View as HTML


Orosz Sándor részére

Tisztelt Uram!

Közérdekű adatigénylésével kapcsolatban mellékelten küldöm a választ.

--
Tisztelettel:

Dr. Erdőközi György
aljegyző

Budapest XVI. kerületi
Polgármesteri Hivatal
telefonszám: 4011-555
e-mail: [email address]

Hivatkozása ide

Nem tudjuk, hogy az adatgazda válasza tartalmazza-e a kért információt – amennyiben ön mininform, kérjük, jelentkezzen be, és értékelje a megkapott adatokat.

Az adatigényléssel kapcsolatosan az alábbi lehetőségek közül választhat:

Bárki:
Csak az adatigénylést beküldő mininform:
Csak a(z) Budapest XVI. kerület Önkormányzat Polgármesteri Hivatal munkatársa:

Értesítő igénylése az adatigényléssel kapcsolatos fejlemények vonatkozásában.

Ezt az igénylést 1 felhasználó kíséri figyelemmel.

Sértő? Nem alkalmas? Sértő? Nem adatigénylés?

Személyes információk kérése vagy zaklatásnak minősülő igénylés nem tekinthetők érvényes közérdekűadat-igénylésnek (További részletek). Személyes információk kérése vagy zaklatásnak minősülő igénylés nem tekinthető érvényes közérdekűadat-igénylésnek (További részletek).

Ha úgy gondolja, hogy ez az igénylés problémás, jelentheti az adminisztrátorok részére

Igénylés jelentése

Tegyen lépéseket a megismert információk alapján

Hasonló igénylések

Több hasonló igénylés

Eseménytörténet részletei