Le kell-e mondania a PEST MEGYEI kormánymegbízottnak a sorozatos GYERMEKJOGI botrányok miatt? Miniszter úr szükségesnek lát-e egy gyermekjogi UNIÓS KÖTELEZETTSÉGSZEGÉSI ELJÁRÁST?

dr. Hidasi Edit küldte ezt a Közérdekűadat Közérdekű adat igénylést Emberi Erőforrások Minisztériuma részére

A(z) Emberi Erőforrások Minisztériuma által végrehajtandó, az igénylés kezelésével kapcsolatos belső felülvizsgálatra várakozik.

Feladó: dr. Hidasi Edit

Delivered

Balog Zoltán miniszter úrnak, EMMI

tárgy:
- Le kell-e mondania a PEST MEGYEI kormánymegbízottnak a sorozatos, durván jogsértő, szakszerűtlenül intézett PEST MEGYEI GYERMEKJOGI ANOMÁLIÁK (pl. a szigetszentmiklósi, gödi, bicskei ügyek) miatt?
- Miniszter úr szükségesnek lát-e egy UNIÓS KÖTELEZETTSÉGSZEGÉSI ELJÁRÁST, hogy a gyermekjogi problémákat – törvényi kötelességével összhangban - orvosolja?

másolatban:
- dr. Szél Bernadett képviselő asszony (LMP)
- a jogállamiságért küzdő Egyéni Bírói Függetlenség és Felelősség Fórum
- Apák az Igazságért Egyesület, amely folyamatosan tematizálja a gyermekeket érintő jogállamisági anomáliákat és nyeri a kártérítési pereket
- Közös Ország Klub
- sajtó
- NAIH - A PE/GYAM/77-25/2017. sz. válasszal szemben a NAIH felé panasszal élek.
- dr. Tarnai Richárd kormánymegbízott úr

Tisztelt Balog Zoltán miniszter úr! Nagytiszteletű lelkész úr!
Tisztelt EMMI!

Szakmai tevékenységükre vonatkozó közérdekű adatként kérem Miniszter úr törvényileg kötelező tájékoztatását alábbi kérdésekben.

I. UNIÓS GYERMEKJOGI KÖTELEZETTSÉGSZEGÉSI ELJÁRÁS
A Zeit az Európai Bizottság jogállamiságért felelő első alelnökével készített interjút.
ZEIT: Wie würde die Kommission reagieren, wenn die Regierung eines EU-Landes unliebsame Oppositionspolitiker oder Journalisten verhaften würde?
Timmermans: ICH WÜRDE AM SELBEN TAG ALLE INSTRUMENTE, DIE ICH HABE, BENUTZEN. ALLE, AUCH DEN ARTIKEL 7.

A mai magyar gyermekjogi anomáliák az alelnök által hozott példával legalább egyenlő súlyúak. Miniszter úr szükségesnek lát-e egy uniós kötelezettségszegési eljárást, hogy a gyermekjogi problémákat – törvényi kötelességével összhangban - orvosolja?

II. A GÖDI BOTRÁNY TANULSÁGAI
II.1. Le kell-e mondania a PEST MEGYEI kormánymegbízottnak a sorozatos, durván jogsértő, szakszerűtlenül intézett PEST MEGYEI GYERMEKJOGI ANOMÁLIÁK (pl. a szigetszentmiklósi, gödi, bicskei ügyek) miatt?

Továbbá a saját ügyem is idesorolható, ahol a kormánymegbízott – évek óta – jogellenesen tartja azon álláspontját, hogy NŐ lehet apa, megváltozhat a női apa anyjának a leánykori neve, a születési helye, cím nélkül vagy többféle kamucímről követelőzhet gyerekekre és ha az anya – jogi érvekkel, mindig udvariasan- erre rámutat, akkor az anya kap már mintegy félmillió Ft összegben bírságot és egyéb ellehetetlenítést.

II.2. Hogyan zajlik a gyámügyi, gyermekvédelmi intézményrendszerben az ellenőrzés?
- Elegendő-e egy jól sikerült karácsonyi ünnepség a megfelelő működés megállapításához?
- Ismeretes, hogy dr. Tarnai Richárd kormánymegbízott úr 2016-ban a gödi intézményben karácsonyi ünnepségen vett részt. (http://www.kormanyhivatal.hu/hu/pest/hir..., http://hvg.hu/itthon/20170504_god_otthon)
- Az Abcúg feltárta, hogy a vezetőre „évek óta panaszkodtak, mégis kinevezték”. (http://abcug.hu/evek-ota-panaszkodtak-ra...

Esetünkben valamennyi gyámügyes és gyermekvédelmi „összezár”, nincs ki értelmezze a jogi érveimet.

Dr. Szél Bernadett képviselő asszony ekként ír az ellenőrzésről:
„Képmutatás a kormány felháborodása a gödi fogyatékos otthon ügyében. Az intézményfenntartó ugyanis -- elvileg -- évente folytat vizsgálatot az intézményekben, ÍGY TELJESEN KIZÁRT, HOGY SEMMIT SE TUDTAK VOLNA ABBÓL, MI TÖRTÉNIK A ZÁRT FALAK KÖZÖTT, MÁRMINT HA ELVÉGEZTÉK ÉS RENDESEN VÉGEZTÉK EL A VIZSGÁLATOKAT. HA MÉGSEM TUDTAK ARRÓL, MI FOLYIK OTT, AZ AZT JELENTI, HOGY A MINISZTÉRIUM RÁ SE NÉZ EZEKRE AZ EMBEREKRE, NEM ELLENŐRIZ, HOLOTT EZ TÖRVÉNYI KÖTELEZETTSÉGE LENNE. Hozzáteszem, hogy az az EMMI, aki most "megdöbbentőnek és elfogadhatatlannak" tartja a fogyatékos otthonban történteket, pár hónappal ezelőtt mindent megtett annak érdekében, hogy senki ne juthasson még az intézmény közelébe sem és képesek voltak azonnali hatállyal kirúgni a korábbi igazgatót -- nem vagyok annyira naív, hogy azt gondoljon, hogy ez független attól, hogy beengedett volna az intézménybe engem és a civileket is. És utána jött az "előre bejelentett látogatás", ami nem a valóságot mutatta be. Balog Zoltán álljon ki, és vállalja a felelősséget!”
(https://www.facebook.com/szelbernadett/p...

II.3. 2017. 03. 20-án nyilvános közérdekű adatigénnyel fordultam dr. Tarnai Richárd kormánymegbízott úrhoz, amelyre 15 napos törvényi válaszadási határidő vonatkozik.

2017. 04. 12-én terjedelmes, ám összességében semmitmondó választ (PE/GYAM/77-25/2017 - http://kimittud.atlatszo.hu/request/8704... kaptam arról, hogy „GYÁMÜGYI ANOMÁLIA” NEM FORDULT ELŐ.

Közérdekű adatigénylésként kérdezem, hogy dr. Tarnai Richárd kormánymegbízott úr számára 2017. 03. 20-tól kezdődően meddig tart 15 nap és továbbra is fenntartják-e azt az álláspontot, hogy „gyámügyi anomália” nem fordult elő.

A PE/GYAM/77-25/2017. sz. válasszal szemben a NAIH felé panasszal élek.

III. AZ ÖKUMENIKUS SEGÉLYSZERVEZET CSALÁDON BELÜLI ERŐSZAK ELLENI PROJEKTJÉT ÁLLAMI ÉS UNIÓS FORRÁSOKBÓL IS FINANSZÍROZZÁK-E?

Online, anonim tanácsadó szolgáltatást indít a bántalmazottaknak az Ökumenikus Segélyszervezet a Vodafone támogatásával, jelentették be kedden. A segélyszervezet régóta foglalkozik a kapcsolati erőszak áldozataival, krízisközpontokat és titkos menedékházat is működtet. Szerintük a meddigmehet.hu címen elérhető oldal hiánypótló lesz, mert még mindig alacsony a társadalmi tudatosság az ügyben, rengeteg kérdés van az áldozatokban, a környezetükben. (http://index.hu/belfold/2017/04/18/nok_e...

Ismeretes, hogy az Ökumenikus Segélyszervezet elnöke ügynökmúltja miatt nemrégiben lemondott (http://kotoszo.blog.hu/2017/05/04/lehel_..., aki sajtóhírek szerint „kormányzati” segélyszervezetként jelölte meg az Ökumenikus Segélyszervezetet. (https://mno.hu/hetvegimagazin/velunk-elo...

Lehel László ekként nyilatkozott: „Mozgásteret kínáltak, és én nem mondtam nemet”.

Kérem közzétenni, hogy az Ökumenikus Segélyszervezet családon belüli erőszak elleni projektjét állami és uniós forrásokból is finanszírozzák-e. (http://www.segelyszervezet.hu/anonimtana...

Igen válasz esetén kérem közzétenni a projektre vonatkozó részletes szakmai és finanszírozási dokumentációt és azt is, hogy a segítségnyújtás kiterjed-e és milyen formában arra, amikor a jogállamisági anomáliák súlyosítják a családi tragédiát.

Nem válasz esetén kérem közzétenni, hogy az EMMI – törvényi kötelességével összhangban, a teljes körű dokumentáció közzétételével – milyen formában biztosítja az áldozatsegítést, így a jogállamisági anomáliák elleni védelmet.

Lehel Lászlónak mozgásteret kínáltak, és ő nem mondott nemet. Ilyen szellemiség mellett Miniszter úr biztosítottnak látja-e a gyermekjogi vonatkozású jogállamisági anomáliái elleni hatékony védelmet?

IV. KERESZTÉNYÜLDÖZÉS ELLENI HELYETTES ÁLLAMTITKÁRSÁGOT ÁLLÍTOTT FEL A KORMÁNY!

Sajtónyilvános, hogy keresztényüldözés elleni helyettes államtitkárságot állított fel a kormány. Miniszter úr az M1 aktuális csatornán és a Kossuth rádió 180 perc című műsorában 2016. szeptember 7-én kiemelte: a világ lakosságának egyharmada keresztény, és ők a világ legüldözöttebb vallási csoportja. A vallás elleni üldözésekkel összefüggő cselekmények 78 százaléka keresztények ellen irányul: minden öt atrocitásból négyet keresztények ellen követnek el. … Balog Zoltán elmondta, az elesetteken segít a kormány.

Közérdekű adatigénylésként kérdezem, hogy fenti szervezeti egység tud-e segítséget nyújtani a magyarországi gyermekjogi anomáliák áldozatainak, ha keresztények? És akkor is, ha nem keresztények? Hiszen az Alaptörvény tiltja a diszkriminációt!

Köszönöm a tájékoztatást, amelyet törvényileg köteles megadni.

Jelen nyilvános közérdekű adatigénylés előkészítő irat a törvényes nemzetközi jogérvényesítéshez, pl. ALAPJOGI PANASZHOZ az EURÓPAI BIZOTTSÁG és az EURÓPAI PARLAMENT PETÍCIÓS BIZOTTSÁGA felé, amely gyermekjogi kérdésekkel kiemelten foglalkozik

A segítő együttműködést előre is köszönöm. Törvényileg kötelező törvényes eljárásukat továbbra is kérem, amely esetén kicsi gyermekeim ügye hamar megoldódna.

Valamennyi korábbi beadványomat fenntartom!

Valamennyi észrevétel ismeretlen tettes(ek) ellen

Református köszöntéssel: Áldást! Békességet!

2017. 05. 05. dr. Hidasi Edit

Hivatkozása ide

Feladó: Közadat (EMMI)
Emberi Erőforrások Minisztériuma


Attachment felh v s.docx
59K Download View as HTML


29494-1/2017/JISZOC
kizárólag elektronikus úton kézbesítve

Tisztelt Címzett!

Közérdekű adatigénylésével kapcsolatban mellékelten megküldöm az EMMI válaszát.

Üdvözlettel:

EMMI belső adatvédelmi felelős

idézett részek megjelenítése

Hivatkozása ide

Feladó: Közadat (EMMI)
Emberi Erőforrások Minisztériuma


Attachment v laszlev l.docx
41K Download View as HTML


kizárólag elektronikus úton kézbesítve
29494-2/2017/JISZOC

Tisztelt Címzett!

Közérdekű adatigénylésére mellékelten megküldöm az EMMI válaszát.

Üdvözlettel:
EMMI belső adatvédelmi felelős

idézett részek megjelenítése

Hivatkozása ide

Feladó: dr. Hidasi Edit

Delivered

ügyszám az EMMI-nél: 29494-2/2017/JSZOC és 45196-1/2017/JSZOC
ügyszám a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kiskunfélegyházi Járási Hivatalnál:
BK-07/HGYO/00689-70/2017. (ÖT! napos határidő)

BLIKK cikk az ügyünkről:
Játszótérről vitték el a rendőrök a volt konzult - http://www.blikk.hu/aktualis/ belfold/jatszoterrol-vittek- el-a-rendorok-a-volt-konzult/ v56sq15

az Európai Bizottsághoz
ANTISZEMITIZMUS
és ALAPJOGI
panaszt előkészítő iratként
- A holokauszt idején is ez volt. A zsidókat anyagi javaik jogellenes megszerzése érdekében brutálisan meghurcolták, gyerekeik, szabadságuk, életük nem volt érték.
- A gyermekvédelemmel le is jegyzőkönyveztette az ügyvéd, hogy a HALÁLOM sem lenne probléma.
- A magyar kormányzat a legmagasabb szinten kiáll a jogállamiságért, a korrupció, az antiszemitizmus és a törvénysértő migránsok ellen.
NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ ADATIGÉNYLÉS
https://kimittud.atlatszo.hu/request/gya...
Tisztelt EMMI! Tisztelt Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kiskunfélegyházi Járási Hivatal!

A pozitív szemléletet hangsúlyozó irányzat szerint a célra kell fókuszálni és arra, hogy az adott együttműködő partner miért fog segíteni.
I. A célom: a törvényesség elérése (bármely szükséges törvényes eszközzel), hiszen törvényeink védik a gyermekeimet és engem, csak azt kell elérni, hogy a hivatalos szervek – törvényi kötelességükkel összhangban – betartassák azokat támadóinkkal.
II. Önök pedig azért fognak segíteni – ha van még egy minimális racionalitás a hivatalos szervek ügyvitelében – mert közös érdekünk is a törvényesség.
II.1. Törvényeink kimondják, hogy a hivatalos szervek kötelesek törvényesen eljárni, így mindenki számára az lenne a legmegnyugtatóbb, ha a törvények érvényre jutnának.
II.2. A kommunikációban széles körben elismerten profi kormányzat egyre nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy – szemben a mind belföldön mind nemzetközi fórumokon megsokasodó kritikákkal – bizonygassa például, hogy Magyarország jogállam, ahol harcolnak a korrupció ellen, férfi és nő egyenlő, zéró tolerancia van az antiszemitizmussal szemben, segítik a családokat, minden migránsnak tiszteletben kell tartani Magyarországon is a magyar törvényeket. Így azért is kötelesek segíteni, hogy ne menjenek nyíltan szembe főnökeik sokat hangoztatott iránymutatásaival, hiszen legalább a jogállam látszatát továbbra is cél fenntartani. Pl. Ungváry Rudolf szerint a demokrácia formájába álcázzák a rendszert. (http://24.hu/belfold/2017/07/05/ungvary-...
II.3. Továbbá az Önök szempontjából is azért az lenne logikus és racionális, ha – törvényi kötelességükkel összhangban – biztosítanák a törvényességet, mert a felsővezetői egyes nagyobb botrányok esetében ügyintézői, középvezetői szinten találta meg a felelőst. Pl. a szigetszentmiklósi gyermekbántalmazásos ügyben a családgondozót bocsátották el, míg a gödi botránynál az igazgatót. Így a mai Magyarországon is van példa felelősségre vonásra, tehát nem lehet teljességgel kizárni, hogy erre sor kerül. Erre nem lenne szükség, ha Önök – törvényi kötelességükkel összhangban – biztosítanák a törvényességet.
II.4. Ez egy nagyon egyszerű, nyílván számunkra nagyon fontos, ám összességében kis volumenű, könnyen törvényesen kezelhető ügy, egyidejűleg – törvényes védekezésül – nagy botránypotenciállal, ideértve a médiát és nemzetközi fórumokat is.
- Ráadásul az ügy hivatali ügyintézése hallatlanul gagyi módon törvénytelen.
- A plakáttörvény kapcsán látott napvilágot (pl. http://24.hu/kozelet/2017/07/27/orban-me..., hogy a miniszterelnök nem volt elragadtatva, hogy a stáb felvállaltatta a döntéshozókkal a szavazástechnikai manővert és hamarosan – legálisan, egy jogi lehetőséggel élve – ismét tele volt plakátolva az ország egy magánszemély üzenetével, amely a Jobbik által vállaltan támogatható üzenet. Ez a mi ügyünk szempontjából annyiban fontos, hogy A FELSŐ VEZETÉS NEM SZERETI A NYILVÁNVALÓ HIVATALI GAGYISÁGOT és ez esetünkben törvénytelen is. Az ötgyermekes miniszterelnök nyílván nem kívánna azonosulni azzal, hogy a kormányzati stábban még annyit sem tudnak, hogy NŐ nem lehet apa, biológiailag sem és jogilag sem. Ráadásul mindezt úgy, hogy nyíltan semmibe veszik a miniszterelnök által kiemelt prioritásként kezelt, óriásplakátokon kommunikált migrációs iránymutatást, hogy a migráns, az albán származású migráns valódi apa is köteles törvényesen eljárni Magyarországon.
II.5. Van példa a NER-ben is önkritikára. Pl. miniszteri döntésre mégsem menesztik a veronai busztragédiát átélt gimnázium igazgatóját. (http://index.hu/belfold/2017/07/17/menes... Ráadásul miniszteri beismerés van arról, hogy sok mindent nem jól csinálnak. (https://444.hu/2017/08/06/balog-zoltan-s...
II.6. Én hiszek az emberségükben. A válások, családjogi anomáliák ma Magyarországon nagyon sokakat érintenek. A nagy számok törvénye szerint elképzelhető, hogy Önök pontosan ismerik a mai magyar valóságot ezen a téren. Ráadásul a miniszterelnök szerint, ez a kormány senkit sem hagy az út szélén.
Kérés: Így nagyon szépen megkérem Önöket, - törvényi kötelességükkel összhangban – segítsék a folyamatban lévő nyomozást (rendőrségi ügyszám: 01200/937/2017.bü.), hogy az ügyvédet - törvényszegései miatt - mihamarabb törvényesen felelősségre vonják.
- A büntetőjogi eszközök generális és speciális prevenciót is szolgálnak.
- Ráadásul magának a gyermekeimet és engem ÖT ÉVE, HARMINC jogellenes eljárásban, botrányos és brutális törvénytelenséggel támadó ügyvédnek is lehetősége lenne arra, hogy önként abbahagyja a törvénytelen hajtóvadászatát ellenünk, amely quasi tevékeny megbánásként enyhítő körülményként szolgálna. Megjegyzem, hogy az ügyvédi törvény szerint ügyvéd törvénytelenséget nem is vállalhatna, tehát törvényileg tilos, hogy így gyötörjön bennünket ÖT ÉVE, HARMINC jogellenes eljárásban. Ráadásul mindezzel feleslegesen dolgoztatja a hivatali apparátust és tükröt tart, hogy milyenek a valós állapotok ma Magyarországon jogállamiság tekintetében.
- Kérem, fontolják meg fentieket. Bízom törvényes eljárásukban és köszönöm. Jogilag teljes mértékben igazam van, továbbá az elmúlt öt évben rengeteget dolgoztam, hogy törvényes eszközökkel hazai környezetben elérjem a törvényességet és nagyon komoly előkészületek történtek, hogy törvényes védekezésül nemzetközi botrány legyen az ügyből. Mindannyiunk érdeke az lenne (még az ügyvédé is), hogy ezen ügy hivatali ügyintézése – törvényi kötelességük szerint - mihamarabb törvényessé váljon, az ügyvéd megérezze, hogy – törvényi kötelességével összhangban - le kell állítania a törvénytelen hajtóvadászatát és köteles megtéríteni az okozott károkat és költségeket.

Természetesen munkájukat készséggel segítem.
- Ezt szolgálják a közérdekű adatigényeim is.
- Hivatkozással dr. Gazsó Balázs helyettes államtitkár úrnak 2017. 08. 11-én kelt, 29494-2/2017/JSZOC és 45196-1/2017/JSZOC leveleire tájékoztatást adok arról, hogy az ügyről mind a miniszter, mind a szakfőosztály (a dr. Lantai Csilla főosztályvezető asszony által vezetett Gyermekvédelmi és Gyámügyi Főosztály) folyamatosan kap tájékoztatást, így az ügyről kollegáiktól is tudnak tájékozódni.
- Mindemellett meggyőződésem, hogy – különösen egy deklaráltan keresztényi elkötelezettségű, családbarát kormányban annak, hogy a gyámügynek kötelessége megkövetelni a törvényességet (pl. egy törvényszegő ügyvéddel szemben is) alapnak kellene lennie.
- Törvényi kötelességükkel összhangban várom törvényes, érdemi válaszukat.

Természetesen nem titok, hogy 2017. 10. 15-én Ausztriában választások lesznek. (http://www.nationalratswahl.at/)
- Én édesanya vagyok. Valamilyen törvényes eszközzel nekem muszáj mihamarabb megszerezni gyermekeim számára a törvényességet, akik osztrák állampolgárok is.
- Ezért törvényes védekezésül jelentem az ügyet az osztrák hatóságoknak, hiszen gyermekeim osztrák állampolgárok is.
- Az osztrák törvények a legmagasabb szintű védelmet biztosítják a gyermekeknek, ez minden politikai erő egyöntetű vállalása.
- Nagyon erős a kampányban a migrációs tematika. Így – törvényes védekezésül – médiafigyelemre számít az a téma, hogy az albán származású migráns valódi apa köteles-e az osztrák gyerekeinket – a gyakorlatban - megvédeni a hírhedten korrupt Magyarországon egy ügyvéd botrányos és brutális törvénytelenségeitől. Az osztrák törvények szerint – összhangban magyar törvényeinkkel - köteles.
- Továbbá jelenleg Ausztriában a választási kampányban nagyon erős téma a jövő generációjára (gyermekekre, fiatalokra) vonatkozó kérdések, az EU illiberális államai és a nők egyenjogúsága, így én elkezdem az osztrák jogérvényesítést és jelzem az osztrák bűnüldöző szerveknek, hogy a köztudomásúan hírhedten korrupt Magyarországon hogyan bánnak osztrák gyermekeimmel egy törvényszegő ügyvéd jogellenes kérelmére.
Az osztrák kancellár és pártjának célkitűzéseiből idézek:
- "Es ist mein Verständnis, dass Gewalt in unserer Gesellschaft keinen Platz haben darf, und schon gar nicht gegen Kinder. Weil Kinder, das ist meine Überzeugung, sind der größte Schatz und das Wertvollste, was wir in unserer Gesellschaft haben” (https://www.facebook.com/bundeskanzler.c...
- Heute: „Was ist der österreichische Traum?" Kern: "Dass es den Kindern besser gehen möge als den Eltern. So bin ich aufgewachsen und das ist unsere Vision". (http://www.heute.at/politik/news/story/H...
- „Frauen sollen sich nehmen, was ihnen zusteht. Es ist wirklich an der Zeit!“ (https://spoe.at/story/ja-zu-quoten)
- Wir müssen Frauen mit geeigneten Mitteln stärken, aber nicht mit erhobenem Zeigefinger. (https://kurier.at/politik/inland/das-ist...
- Frauen können sich auf die Sozialdemokratie verlassen. (http://www.worauf-warten.at/frauen2)
- UNGARN UND POLEN IN DER EU: "Was soll eine illiberale Demokratie sein? Demokratie ist immer pluralistisch, offen und liberal. Da muss man klar sagen, das ist gegen die europäischen Grundwerte. (https://www.profil.at/oesterreich/profil...

Az Európai Parlament álláspontja szerint: „a nők és a férfiak közötti egyenlő bánásmód elve feltételezi, hogy nem áll fenn semmiféle közvetlen vagy közvetett megkülönböztetés, az anyaság, az apaság és a családi kötelezettségek megosztása alapján sem”. (Az Európai Parlament 2015. március 10-i állásfoglalása a nők és a férfiak közötti egyenlőség terén 2013-ban elért haladásról az Európai Unióban (2014/2217(INI)) - http://www.europarl.europa.eu/sides/getD...
- Tehát a magyar intézményrendszer az anyát sem gyötörheti jogellenesen, hogy egy törvényszegő ügyvéd jogellenesen nyerészkedhessen.
- Ezzel kapcsolatban idézem továbbá az Európai Parlament frakcióvezető helyettesét, emberi jogi szóvivőjét, az európai gyermekvédelmi övezet kezdeményezés osztrák alapítóját, amely program korrupciómentes gyermekkorért küzd, így azért, hogy az EU nem válhat anyabörtönné! „Der Bericht stellt somit offizielle Position und damit auch politische Handlungsanleitung auf europäischer Ebene dar. (http://www.weidenholzer.eu/2015/03/13/eu...

Az osztrák fórumok mellett uniós, ENSZ/CEDAW és egyén törvényes nemzetközi jogérvényesítési fórumok is bevonásra kerülnek. A törvényes nemzetközi jogérvényesítésben hivatkozni fogok arra, hogy a magyar gyámügy és gyermekvédelem botrányaival tele van a sajtó.
- Pl. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma következetesen elugrik a kényes kérdések elől, felelősségvállalás helyett hárít, ráadásul a fogyatékkal élő, és így végtelenül kiszolgáltatott emberek számára nem hogy támaszt nem nyújt, de számos ponton egyre nehezíti az életüket. A probléma az, hogy ezek a sérülékeny csoportok épp kiszolgáltatottságuk miatt nehezen képesek érvényesíteni érdekeiket - és épp ezért végtelenül elkeserítő, hogy az őket (is) képviselni hivatott miniszter és minisztériuma asszisztál mindehhez.( A mai napig sunnyognak: ki áll ki a gödi otthon fogyatékkal élő lakóiért? - http://kettosmerce.blog.hu/2017/07/07/a_...
- Köztudomású, hogy – a sajtóhírek szerint - akár egy rosszakaró szomszéd miatt elveszik a gyerekeket a szeretetteljes szülőktől. (Rendőrök hurcolták intézetbe a gyerekeket - https://abcug.hu/rendorok-hurcoltak-inte...
- Köztudomású, hogy a „védelembe vétel” sok esetben a családok rettegésben tartásának egyik eszköze és a nevelésbe (állami gondozásba) vettek jelentős része drogossá válik, kisiklik az életük, nagyon súlyosak a visszaélések. (Ahelyett, hogy védenék, csak fenyegetik a családokat - https://abcug.hu/csak-fenyitesre-hasznal..., Tőlük pont nem kellett volna elvenni a gyereket - http://divany.hu/szuloseg/2017/02/06/tol..., Ombudsman: Kulcscsomóval verik a gyerekeket a kalocsai speciális otthonban - http://hvg.hu/itthon/20160229_kalocsai_g...
- Saját maguk is elismerik a súlyos hibákat, pl. nemrégiben miniszteri szinten, aki imát kért. Balog Zoltán miniszter úr elismerte, hogy tudják, hogy nem csinálnak mindent jól, “sőt, sok mindent nem jól csinálunk, de akik imádkoznak, arra kérik a mindenható Istent, a megváltót, hogy igazítsa ki, adjon jó tanácsokat, hogy jó irányba menjenek a dolgok”. (https://444.hu/2017/08/06/balog-zoltan-s... Magam is imádkozom azért, hogy családi tragédiánk eddigi botrányosan törvénytelen ügyintézése törvényes irányt vegyen.

Az érvelésben – törvényes védekezésül – tehát illusztrálni fogom a köztudomásúan szörnyűséges magyar gyámügyi gyermekvédelmi helyzetet. A fenti szörnyű esetben – a sajtóhírek szerint – egy rosszindulatú szomszéd kedvéért volt hallatlanul kegyetlen a gyámügy. (Rendőrök hurcolták intézetbe a gyerekeket - https://abcug.hu/rendorok-hurcoltak-inte... Esetünkben egy törvényszegő ügyvéd okozza a bajt.

Ezért minden további ügyintézésük előtt – minden határidő tekintetében igazolási kérelemként is - kérem, hogy szíveskedjenek – törvényi kötelességükkel összhangban, 15 napon belül – a SZAKMAI TEVÉKENYSÉGÜKRE vonatkozó közérdekű adatként megválaszolni alábbi kérdéseket.
- Válaszaikat mind a Magyarországon a törvényszegő ügyvéd ügyében indult büntetőeljárásban, mind az osztrák bűnüldöző szervek felé és egyéb törvényes nemzetközi jogérvényesítési fórumok felé továbbítani fogom.
- Az ügy egyik vonatkozása a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bírósága előtt van, továbbá elindult a nyomozás a panaszolt ügyvéddel kapcsolatban.
- Törvényileg kötelesek törvényesen, érdemben válaszolni. Válaszaikat köszönöm.
- Törvényi kötelességükkel összhangban korábbi közérdekű adatigényeimre is várom válaszaikat. Köszönöm.
Tájékoztatásul közlöm, hogy – NYILVÁNOSAN - a miniszterelnökhöz fordultam, hiszen ez az ügy migrációs ügy, mivel a valódi apa albán származású migráns. (Az albán származású migránsnak be kell-e tartania Magyarországon a magyar törvényeket? - https://kimittud.atlatszo.hu/request/az_...
- Magyarországon óriásplakátokon kommunikálták, hogy a migránsnak is be kell Magyarországon tartani a magyar törvényeket.
- Bár most a miniszterelnök szabadságát tölti, bízom benne, hogy ezt követően a kormányzati feladatokat ellátó gyámügytől meg fogja követelni a migrációs célkitűzését, tehát hogy a migráns is köteles legyen törvényesen eljárni Magyarországon. Ez idén Tusványoson is kiemelt témája volt a miniszterelnöknek, továbbá köztudomású az a miniszterelnöki ígéret is, hogy „senkit nem hagynak az út szélén”.

1. KÖZÉRDEKŰ ADATIGÉNY:
A BÁCS-KISKUN MEGYEI KORMÁNYHIVATAL KISKUNFÉLEGYHÁZI JÁRÁSI HIVATAL HAJLANDÓ-E – TÖRVÉNYI KÖTELESSÉGÜKKEL ÖSSZHANGBAN – A RENDELKEZÉSEMRE BOCSÁTANI A GYEREKEIMRE KÖVETELŐZŐ TÁMADÓNK ÚTLEVELÉNEK MÁSOLATÁT? IGEN? NEM? (JOGÁLLAMI VÁLASZ: IGEN!)
- Máshogy fogalmazva: A GYÁMHIVATAL TÖRVÉNYESEN ELTITKOLHATJA-E A GYERMEKEIT SOKSZOROSAN EGYBEHANGZÓAN IGAZOLTAN KIVÁLÓ ANYA ELŐL, HOGY KI KÖVETELŐZIK A GYEREKEIRE? IGEN? NEM? (JOGÁLLAMI VÁLASZ: NEM!)
- Amennyiben jogállami válaszjavaslataimmal egyetértenének (ez törvényi kötelességük lenne), akkor kérem, tegyenek eleget sokszori, jogi érvekkel alátámasztott kérésemnek és bocsássák rendelkezésemre támadónk személyazonosító okmányának másolatát. Köszönöm.

2. KÖZÉRDEKŰ ADATIGÉNY:
A BÁCS-KISKUN MEGYEI KORMÁNYHIVATAL KISKUNFÉLEGYHÁZI JÁRÁSI HIVATAL SZERINT A GYAKORLATBAN IS SZÜKSÉGES-E, HOGY TELJESÜLJÖN AZ A TÖRVÉNYI KÖTELEZETTSÉG, HOGY A VALÓDI APA TÖRVÉNYBEN ELŐÍRT VALÓDI ADATAI AZ ÜGYINTÉZÉSHEZ TELJES KÖRŰEN RENDELKEZÉSRE ÁLLJANAK?
- Így szükséges-e A VALÓDI APA VALÓDI NEVE az ügyintézéshez? Igen? Nem? (Jogállami válasz: igen!) Vagy megfelel a gyámhivatalnak nyilvánvalóan hamis, NŐI név is az apa neveként? Igen? Nem? (Jogállami válasz: nem!) Ha válaszuk esetleg igen, milyen jogforrás alapján?
- Így szükséges-e a VALÓDI APA VALÓDI SZÜLETÉSI HELYE az ügyintézéshez? Igen? Nem? (Jogállami válasz: igen!) Vagy megfelel a gyámhivatalnak nyilvánvalóan hamis, megváltozó születési hely? Igen? Nem? (Jogállami válasz: nem!) Ha válaszuk esetleg igen, milyen jogforrás alapján?
- Így szükséges-e A VALÓDI APA VALÓDI ANYJÁNAK VALÓDI LEÁNYKORI NEVE az ügyintézéshez? Igen? Nem? (Jogállami válasz: igen!) Vagy megfelel a gyámhivatalnak nyilvánvalóan hamis, hamis névről hamis névre megváltozó anyja leánykori neve? Igen? Nem? (Jogállami válasz: nem!) Ha válaszuk esetleg igen, milyen jogforrás alapján?
- Így szükséges-e A VALÓDI APA VALÓDI LAKCÍME az ügyintézéshez? Igen? Nem? (Jogállami válasz: igen!) Vagy megfelel a gyámhivatalnak nyilvánvalóan hamis lakcím (pl. külföldi hotel, közintézményi cím, olyan külföldi cím, ahonnan a támadónk nem idézhető) vagy az, hogy a lakcím – törvényi kötelezettség ellenére – fel sincs tüntetve? Igen? Nem? (Jogállami válasz: nem!) Ha válaszuk esetleg igen, milyen jogforrás alapján?
Másként fogalmazva: KISKORÚ, OSZTRÁK ÁLLAMPOLGÁRSÁGGAL IS RENDELKEZŐ GYERMEKEKRE LEHET-E BÁCS-KISKUN MEGYEI KORMÁNYHIVATAL KISKUNFÉLEGYHÁZI JÁRÁSI HIVATALNÁL FANTOMKÉNT KÖVETELŐZNI? Úgy, hogy az apa NŐI néven szerepel, változik a születési helye, hamis névről hamis névre változik az anyja leánykori neve, hamis a lakcíme vagy nincs is lakcím!

3. KÖZÉRDEKŰ ADATIGÉNY:
A BÁCS-KISKUN MEGYEI KORMÁNYHIVATAL KISKUNFÉLEGYHÁZI JÁRÁSI HIVATALNÁL MILYEN SZANKCIÓ JÁR ANNAK AZ ANYÁNAK ÉS MILYEN JOGFORRÁS ALAPJÁN, AKI FENTI ANOMÁLIÁKRA – TÖRVÉNYI KÖTELESSÉGÉVEL ÖSSZHANGBAN, JOGFORRÁSI HIVATKOZÁSOKKAL, GYERMEKEI VÉDELMÉBEN - RÁMUTAT?
- BÍRSÁG? Egyéb anyagi teher, pl. illeték? (Már mintegy fél millió Ft-ra bírságolt a gyámügy összességében jogellenesen! Elkezdtek jönni a NAV-tól a fizetési felszólítások, holott még a támadó személye is jogellenesen azonosítatlan!)
- ÁLLAMI GONDOZÁS (NEVELÉSBE VÉTEL)? Ahol köztudomásúan a gondozottak jelentős része válik drogossá, kisiklik az életük, cigi a jutalom! Köztudomású továbbá, hogy gyakran a védelembe vétel, rendőrségi intézkedések, állami gondozás olyan eszköz, ahol a gyerekszerető családokat tartják rettegésben. Én sokszorosan, egybehangzóan kiváló anya vagyok, mégis kétszer volt már ellenünk – durván törvénysértően, minden ok nélkül – nevelésbe vétel kezdeményezve!
- RENDŐRSÉGGEL FENYEGETŐZÉS? Elődjük, az azóta kizárt nagykőrösi gyámhivatal kilátásba helyezte, hogy a rendőrséggel tör ránk, ha gyerekeimet az Erkel Színházba viszem a Csillagszeműek karácsonyi gálájának főpróbájára és nem biztosítom a környezettanulmányt. Miközben a jegyzőkönyvezési visszaélések is köztudomásúak. Én tisztességgel nevelem a gyerekeket, Istennek hála egészségesek, tiszták, kimagasló szinten sportolnak, különdíjasok a szavalóversenyen. Durván jogsértő, hogy a gyámügy az adóforintokból finanszírozott rendőrséget kisgyermekek ellen akarja jogellenesen alkalmazni, ahogy az a rózsadombi gyámügyes is tette, aki a – sajtóhírek szerint – a rosszakaró szomszédnak kedvezve 10 kommandóst küldött a szeretetteljesen nevelt 1 éves csecsemőre, holott dokumentálva volt, hogy a szülők megfelelően nevelik a gyermekeiket. Mindezt a hangoztatottan keresztény elkötelezettségű Magyarországon, szenteste előtt kevéssel rendelték el. Szégyelljék magukat! A gyámügyet nem azért finanszírozzák az adófizetők, hogy erőszakszervet küldjenek ok nélkül, egy akadékoskodó szomszéd miatt csecsemőre, a szakember szerint életre szóló törést okozva az egész családnak!
- AZ ANYÁRA HÁRULÓ FOLYAMATOS MUNKATEHER RENDKÍVÜL RÖVID HATÁRIDŐKKEL? ÚJABBAN 5 napos határidőkkel! Miközben – nyilvánvalóan, törvényi kötelesség ellenére – semmibe veszik a beadványaimat, jogi érveimet.

4. KÖZÉRDEKŰ ADATIGÉNY:
A BÁCS-KISKUN MEGYEI KORMÁNYHIVATAL KISKUNFÉLEGYHÁZI JÁRÁSI HIVATAL ELJÁRÁSA MILYEN JOGFORRÁSOKRA, VEZETŐI IRÁNYMUTATÁSOKRA ALAPUL?
- Kötelesek betartani a TÖRVÉNYEKET? Igen? Nem? (Jogállami válasz: igen!)
- Kormánytisztviselőkként kötelesek betartani a KORMÁNYZATI CÉLKITŰZÉSEKET, így pl. a családbarát, gyermek centrikus kormányzati vállalásokat? Igen? Nem? (Jogállami válasz: igen!)
- Kormánytisztviselőkként kötelesek betartani a KORMÁNYFŐI CÉLKITŰZÉSEKET, így pl. A MINISZTERELNÖKI VÁLLALÁSOKAT? Rengeteg miniszterelnöki nyilatkozat hangsúlyozza, - az Alaptörvénnyel összhangban – azt, hogy Magyarország jogállam, férfiak és nők egyenjogúak, fontosak a gyermeki jogok, a kormányzat küzd a korrupció és az antiszemitizmus ellen. Igen? Nem? (Jogállami válasz: igen!)
- Kormánytisztviselőkként kötelesek betartani a SZAKMINISZTERI célkitűzéseket? Igen? Nem? (Jogállami válasz: igen!) Balog Zoltán miniszter a kapcsolati erőszak elleni küzdelem deklarált élharcosa.
Másként kérdezve: A BÁCS-KISKUN MEGYEI KORMÁNYHIVATAL KISKUNFÉLEGYHÁZI JÁRÁSI HIVATAL SEMMIBE MERI-E VENNI (PL. ÜGYÜNKBEN) A TÖRVÉNYEINKET, A KORMÁNYZATI, A MINISZTERELNÖKI, SZAKMINISZTERI CÉLKITŰZÉSEKET?

5. KÖZÉRDEKŰ ADATIGÉNY:
A BÁCS-KISKUN MEGYEI KORMÁNYHIVATAL KISKUNFÉLEGYHÁZI JÁRÁSI HIVATALT MILYEN TÖRVÉNYES ESZKÖZZEL LEHET TÖRVÉNYILEG KÖTELEZŐ TÖRVÉNYES ELJÁRÁSRA MOTIVÁLNI?
- Célszerű tovább érvelni? Elolvassák a beadványaimat, a jogi érveimet?
- A büntetőjogilag aggályos vonatkozásokat célszerű feljelenteni?
- Célszerű-e pert kezdeményezni emberi méltóságunk durva megsértése miatt?
- Egyidejűleg célszerű kizárásukat kezdeményezni? Ha továbbra is jogellenesen packázni akarnának, kérem, jelentsenek be elfogultságot és én is elfogultsági kifogással élek.
- Vagy csak az osztrák/nemzetközi botrány segíthet? Az ügy egyik vonatkozása a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bírósága előtt van, továbbá elindult a nyomozás a panaszolt ügyvéddel kapcsolatban.
- Segít-e, ha a hibákra vonatkozó miniszteri beismerésre hivatkozással a minisztérium felé érvelek, hogy – törvényi kötelezettségeikkel összhangban – a törvényesség minimumát biztosítsák?
- Segít-e, ha a Miniszterelnökség felé jelzem, hogy semmibe veszik a törvényeinket, a kormányzati, miniszterelnöki, miniszteri célkitűzéseket, pl. a miniszterelnöki migrációs politikát?

6. KÖZÉRDEKŰ ADATIGÉNY:
Milyen törvényes, konstruktív eszközzel tudnánk közösen leállítani a gyermekeimet és engem botrányos és brutális törvénytelenséggel támadó ügyvédet?
- Megteszik-e – törvényi kötelességükkel összhangban – a feljelentést ellene?
- Segítenék-e – törvényi kötelességükkel összhangban – a rendőrség munkáját, hogy a megkezdődött nyomozásban a törvényszegő ügyvéd törvényes felelősségre vonása megkezdődhessen?
- Tudnák-e – törvényi kötelességükkel összhangban – továbbítani egyezségi javaslatomat az ügyvédnek? Azt szeretném elérni, hogy az ügyvéd – törvényi kötelességével összhangban – a teljes, jogellenes, ÖT ÉVE TARTÓ, 30 (HARMINC!!!!!!!!!!!!!!!) eljárásos hajtóvadászatát állítsa le a gyerekeim ellen és ellenünk, térítse meg a jogellenesen nekünk okozott károkat, költségeket és vállalja, hogy többé a gyerekeimet és engem érintő ügyet a jövőben nem vállal. Bár az ügyvédnek mind a törvényes eljárás, mind a jogviták lehetőség szerinti megegyezéses rendezése törvényi kötelessége, az ügyvéd engem nem méltat válaszra, hanem a gyerekeimet és engem akar – botrányosan és brutálisan törvénytelen módon – tönkre tenni. Ez ellen minden törvényes eszközzel küzdeni fogok!

7. A BK-07/HGYO/00689-70/2017. SZ. VONATKOZÓ KÖZÉRDEKŰ ADATIGÉNY:
Továbbá hivatkozással a számomra 2017. 08. 08-án kézbesített BK-07/HGYO/00689-70/2017. sz., ÖT!!!!!!!!! napos határidőt tartalmazó iratukra az alábbiak szerint reagálok. (Mivel a határidő munkaszüneti napon jár le, ezért a határidő az azt követő munkanapon jár le.)
1. Visszautasítom, hogy elfoglalt, lelkiismeretes édesanyaként – a nyári programdömping és az iskolai és óvodai évkezdésre készülés időszakában – ismét teljesen jogellenesen és feleslegesen terjedelmes beadvány írással terhelnek. Miközben eddigi ügyintézésükből nyilvánvaló, hogy sem a jogi helyzettel, sem a tényállással nincsenek – törvényi kötelességük ellenére – tisztában, pedig beadványaim a pontos jogi érveket is részletesen, pontos jogi hivatkozásokkal tartalmazzák, amelyeket törvényi kötelességük lenne áttekinteni!
2. Önök Kormánytisztviselők! Tehát – törvényeink mellett – a kormányzati útmutatásokat is kötelesek tiszteletben tartani, így pl. magának a miniszterelnöknek a migránspolitikáját, a nők és a férfiak egyenlőségére, az antiszemitizmus elleni zéró toleranciára vonatkozó útmutatásait. Esetünkben egy albán származású migráns a valódi apa, aki nem köteles törvényesen eljárni, mert Önök ezt jogellenesen hagyják neki. Ezzel – jogellenesen – szembe mennek magának a miniszterelnöknek, a kormányfőnek a migrációs politikájával, hiszen óriásplakátokon volt kommunikálva, hogy a migránsoknak is be kell tartaniuk a törvényeinket. Ez az ügyintézői hozzáállás – amellett, hogy teljesen törvénytelen - annak fényében, hogy ma Magyarországon a botrányok esetén az ügyintézői szintet vonják felelősségre, nagy ügyintézői merészség is.
3. Sokadszorra: nekem egyetlen célom a törvényesség, ugyanis törvényeink védik a gyermekeimet és engem. Gyermekeimnek és nekem jogunk van a törvényességhez és szülőként kötelességem is – gyermekeim védelmében is – ragaszkodni a törvényességhez.

Igazából egy feladat van, leállítani a gyerekeimet és engem botrányos és brutális törvénytelenséggel támadó ügyvédet.
Rokon vonás a hatalmas botrányt okozó gyermekelvétellel, hogy ott - a sajtóban megjelent hírek szerint – a gyámhivatal egy rosszakaró szomszéd kedvéért vette el a gyerekeket a szeretetteljes szüleiktől, hiába volt dokumentált, hogy a szülők lelkiismeretesek. Mindezen döntést a gyámügyes a keresztény elkötelezettségű kormányzat tisztségviselőjeként, kevéssel szenteste előtt hozta.
A mi esetünkben a sokszorosan törvényszegő ügyvéd erőlteti minden áron az ügyet, hiszen neki a jogellenes meggyötrésünk nyilvánvalóan bevételt hoz.
A gyámügy pedig hagyja magát a sokszorosan törvényszegő ügyvéd által csicskáztatni ebben a köztudomásúan hírhedten korrupt országban.
Nos, én azt gondolom, hogy egyeztessük le nyilvánosan, hogy – törvényi kötelességükkel összhangban – hajlandóak-e törvényes eljárást biztosítani.

Rendelkezésemre áll az ügyvéd állítólagos ügyfelének útlevél másolata.
A SZAKMAI TEVÉKENYSÉGÜKRE VONATKOZÓ KÖZÉRDEKŰ ADATKÉNT KÉRDEZEM, HOGY – TÖRVÉNYI KÖTELESSÉGÜKKEL ÖSSZHANGBAN - HAJLANDÓAK-E SEGÍTENI KIDERÍTENI AZT, HOGY KI KÖVETELŐZIK A GYEREKEIMRE.
- Engem sem a valódi apa, sem panaszolt ügyvéd nem méltat válaszra.
- A gyámhivatal előtt pedig NŐI néven lép fel az „apa”, hamis lakcímmel, máskor lakcím nélkül, akinek változik a születési helye és – hamis névről hamis névre – az anyja leánykori neve is.

Így megválaszoltam az apai kapcsolattartásra vonatkozó kérdésüket is. A valódi apa engem válaszra sem méltat! A fantomnak meg nemhogy nem vagyok köteles kiadni a gyerekeimet, hanem ez anyaként törvényileg tilos számomra. Ráadásul a bírósági végzés, amelyben a személyi adatok sem valósak, rám alperesként nem is ró kötelezettséget. Az is nyilvánvaló, hogy ezen a téren is az ügyvéd akar jogellenesen jelen lenni, ami nyilván bevétel számára.
A gyermekvédelemmel kapcsolatban – szükség esetén – készséggel leírom NYILVÁNOSAN azokat a förtelmes törvénytelenségeket, ami eddig ügyünkben a nevükhöz fűződik. Pl. hogy lejegyzőkönyvezték az ügyvéddel, hogy a HALÁLOM nem lenne probléma, több milliós a kár, amit a hamis, NŐI névre, elismerten személyazonosítás nélkül kiadott igazolásaikkal okoztak. Ráadásul még védelembe vételi operatív terv sincs évek óta, pedig rendkívül sokszor kértem őket is, hogy – törvényi kötelességükkel összhangban – segítsenek kideríteni, ki a fantom és segítsenek leállítani az ügyvédet. Egyébként pl. nagyon sokan közülük nagyon erős dohányosok. Ismert, hogy munkaidőben, csoportosan, látványosan, hosszasan dohányoznak az intézmény előtt, ami egyébként egy iskola bejárata előtt van. Sőt előfordult már, hogy iskolai sportnapon is dohányoztak. Én magam pl. nem dohányzom, így pl. ebben a tekintetben is kérdéses, hogy milyen életvezetési tanácsot kellene tőlük megfogadnom. Az ügyemben eljáró gyerekvédelmisekre is nagyjából illik a köztudomású, a szakma által is elismert, rendkívül sok aggályt feltáró kép. Így nekem első sorban – törvényi kötelességükkel összhangban - a gyámosok segítsenek, illetve az osztrákok egészen biztosan megteszik ezt.
A teljesség kedvéért azt is rögzítem, hogy a kerületi gyerekvédelem egy kiváló színvonalú játszóházat/játszóteret üzemeltet nagyon építő programokkal, emberséggel, lelkiismeretesen, sok kreatív ötlettel. Mindkét gyermekem kisgyermekkorát bearanyozták ezek a programok, pl. a heti kétszeri mondókás foglalkozás. Mindezekért köszönetet mondok. Tehát a gyerekvédelem pontosan tudja (hetente többször nagyon lelkes résztvevői voltunk a programjainknak), hogy én nagyon szeretem a gyerekeimet, mindent megteszek értük, ezt tükrözi az is, hogy sokszorosan egybehangzóan igazoltan kiváló anya vagyok. Munkájukból, ami a gyermekek érdekét szolgálja, azt tisztelem és megköszönöm. Ám természetesen nem fogom kiszolgáltatni gyermekeimet a rendszerszintű, esetünkben is előfordult, teljességgel törvénytelen anomáliáknak, hanem minden törvényes eszközzel küzdeni fogok a törvényességért. Pl. szükség esetén részletesen nyilvánosan is le tudom írni a beadványaimban részletesen kifejtett durva, törvénysértő anomáliákat, amit a gyámügy eddig – törvényi kötelessége ellenére – tolerált és megkérdezem, hogy Önök szerint ez milyen jogszabály alapján lehetséges. Ám nekem az a célom, hogy az ügy mihamarabb, törvényesen megoldódjon, tehát most nem írok részletesebben az esetünkben elszenvedett durva gyerekvédelmi anomáliákról. Az biztos, hogy ha a törvényszegő ügyvédet sikerül leállítani, akkor minden megoldódik és ebben törvényi kötelességük segíteni!

És végezetül megnyugtatásukra sokadszorra leírom, hogy a gyermek „lábtartási” probléma évekkel ezelőtt megoldódott és természetesen folyamatosan odafigyelek a témára. Gyermekeim fejlődését természetesen folyamatosan figyelemmel kíséri orvos, védőnő, pedagógusaik. Ráadásul az óvoda rendszeresen ortopédiai szűrést is szervez. Mindannyiuknak tisztelettel köszönöm meg lelkiismeretes hozzáállásukat. Így óvodakezdéskor az merült fel, hogy a lábtartás miatt is fontos a sport, amellyel maximálisan egyetértek. Így gyerekeim mindketten fociznak, népitáncolnak, lovagolnak, kisfiam karatézik és – köszönet az önkormányzatnak a szervezésért – járt úszni, korcsolyázni, kislányom balettozik. Ezen felül nagyon sokat járunk mozgásos programokra szabadidőnkben is, amelyeket a gyermekek nagyon szeretnek. Tobábbá nagyon lelkiismeretes, több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező gyemekorvosunk és védőnőnk tanácsára vidám, otthon végezhető lábtorna gyakorlatokat is tanultunk, amelyeket szívesen alkalmazunk. Mindezekről egyébként több beadványomban részletesen beszámoltam. Talán a NYILVÁNOS forma segít, hogy végre el is olvassák a beadványt és belássák, hogy nincs szükség emiatt sem védelembe vételre.

Végezetül nagyon nyomatékosan megkérem Önöket, hogy az örökbeadással foglalkozó alapítványhoz köztudomásúan köthető szakértővel, akinek egyébként köztudomásúan (https://kereso.enkk.hu/index.php - mellékelve) 2017. 01. 20-án lejárt a működési engedélye, ne merészeljenek terhelni bennünket és más szakértőkkel sem. A köztudomásúan hírhedten korrupt Magyarországon ez a szakterület is köztudomásúan tele van anomáliákkal. Én „summa cum laude” minősítésű jogi diplomával és három felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem, a mentális képességeket is vizsgáló bírói pályaalkalmassági vizsgám 90 %-os, kimagasló eredményű lett, sokszorosan, egybehangzóan kiváló anya vagyok. Gyermekeimről egybehangzóan pozitívak a pedagógiai vélemények. Gyermekeim - Istennek hála – egészségesek, sokrétűen tehetségesek. Pl. sokat, nagy örömmel sportolnak, de pl. szavalóversenyen is különdíjat nyertek, okosak, kedvesek, tiszták, ápoltak. Ismételten tisztelettel köszönöm meg gyermekorvosunknak, védőnőnknek, pedagógusainknak lelkiismeretes, kiváló szakmaisággal és emberséggel végzett munkájukat.

Így azt kérem, - törvényi kötelességükkel összhangban – a gyermekeimet és engem ÖT ÉVE, HARMINC jogellenes eljárásban botrányos és brutális törvénytelenséggel támadó ügyvéd jogsértéseit állítsák le mihamarabb! Köszönöm.

A korábban benyújtott közérdekű adatigényléseimre is várom – a törvényi kötelességgel összhangban – a törvényes, érdemi válaszokat.

Jelen nyilvános közérdekű adatigénylés előkészítő irat a törvényes nemzetközi jogérvényesítéshez, pl. ALAPJOGI PANASZHOZ az EURÓPAI BIZOTTSÁG és az EURÓPAI PARLAMENT PETÍCIÓS BIZOTTSÁGA felé, amely gyermekjogi kérdésekkel kiemelten foglalkozik

A segítő együttműködést előre is köszönöm. Törvényileg kötelező törvényes eljárásukat továbbra is kérem, amely esetén kicsi gyermekeim ügye hamar megoldódna.

Valamennyi korábbi beadványomat fenntartom!

Valamennyi észrevétel ismeretlen tettes(ek) ellen irányul.

2017. 08. 14. dr. Hidasi Edit

MELLÉKLET: a teljességgel feleslegesen, jogellenesen kirendelt, örökbeadással foglalkozó alapítványt alapító szakértő működési engedélye 2017. 01. 20-án lejárt, ám 2017. 07. 19-én jogerősítették a jogellenes kirendelést (BK-07/HGYO/00689-67/2017)

Hivatkozása ide

Az adatigényléssel kapcsolatosan az alábbi lehetőségek közül választhat:

Bárki:
Csak az adatigénylést beküldő dr. Hidasi Edit:
Csak a(z) Emberi Erőforrások Minisztériuma munkatársa:

Értesítő igénylése az adatigényléssel kapcsolatos fejlemények vonatkozásában.

Ezt az igénylést 1 felhasználó kíséri figyelemmel.

Sértő? Nem alkalmas? Sértő? Nem adatigénylés?

Személyes információk kérése vagy zaklatásnak minősülő igénylés nem tekinthetők érvényes közérdekűadat-igénylésnek (További részletek). Személyes információk kérése vagy zaklatásnak minősülő igénylés nem tekinthető érvényes közérdekűadat-igénylésnek (További részletek).

Ha úgy gondolja, hogy ez az igénylés problémás, jelentheti az adminisztrátorok részére

Igénylés jelentése

Tegyen lépéseket a megismert információk alapján

Hasonló igénylések

Több hasonló igénylés

Eseménytörténet részletei