Menekültek ellátásával kapcsolatos beszerzések

Csikász Brigitta küldte ezt a Közérdekűadat Közérdekű adat igénylést Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság részére

Az igénylés sikeres volt.

Feladó: Csikász Brigitta

Tisztelt Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság!

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 28. § (1) bekezdése alapján a következő adatigénylést terjesztem elő.

Kérem, szíveskedjen elektronikus másolatban megküldeni részemre azt, hogy 2015. január 1. és szeptember 15. között mennyibe került a menekültekkel kapcsolatos élelmezési és egyéb ellátás a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság számára!

Kérem, az adatokat hónapokra lebontva adják meg, és külön tüntessék fel az élelmezést és az egyéb ellátást is!

Kérem, jelezzék, hogy az egyéb ellátás kategóriájába, mik tartoznak bele, valamint hogy ezek külön-külön mekkora összeget tettek ki!

Továbbá kérem, tájékoztassanak arról is, hogy a menekültek ellátásához szükséges dolgokat: felvágottakat, pékárut, sajt- és tejtermékeket, konzerveket, ásványvizet, kekszet, bébiételt, tápszert, pelenkát és cumisüveget mely cégektől szerezte be a rendőrség, milyen eljárás keretében és mekkora összegért!

Amennyiben a felsorolásból kimaradt valami, akkor kérem, azt is írják meg és közöljék az arra vonatkozó adatokat is!

Továbbá, amennyiben nem a rendőrség szerzi be a fent felsorolt termékeket, hanem megbízott azzal valakit, akkor kérem, közöljék, mely cég az, mi alapján választották ki, milyen eljárás során és mekkora összegért végzi a feladatot!

Kérem, ha az árubeszerzés közbeszerzési eljárás lefolytatása nélküli volt, tájékoztassanak arról, hogy mi alapján történt így!

Az Infotv. 30. § (2) bekezdése szerint kérem, hogy a másolatokat és az egyéb igényelt adatokat elektronikus úton szíveskedjen részemre a feladó e-mail címére megküldeni.
Ha az igényelt adatokat bármely okból nem lehet e-mailben megküldeni, akkor kérem, hogy azokat a kimittud.atlatszo.hu weboldalon töltse fel.

Az Infotv. 29. § (3) bekezdése szerint adatigénylésem során a szkennelés költségén kívüli költségek megtéríttetésére nincs mód. Kérem, hogy előzetesen elektronikus úton tájékoztasson arról, amennyiben a kért iratmásolatok szkenneléséért költségtérítés megállapítására kerül sor. Ebben az esetben kérem, hogy a tájékoztatásban mellékeljen dokumentumlistát, dokumentumonként tüntesse fel az oldalszámot és a szkennelés költségét.

Kérem, hogy abban az esetben, ha az igényelt adatoknak csak egy részét tekinti megismerhetőnek, az Infotv. 30. § (1) bekezdése alapján azokat az adatigénylés részbeni megtagadásával együtt küldje meg számomra.

Segítő együttműködését előre is köszönöm.

Kelt: 2015. szeptember 29.

Üdvözlettel:

Csikász Brigitta
atlatszo.hu

Hivatkozása ide

Feladó: Zsolt Balázs Katona
Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság


Attachment T j koztat s.pdf
50K Download View as HTML

Attachment T bl zatok.pdf
33K Download View as HTML


[ Email has no body, please see attachments ]

Hivatkozása ide

Az adatigényléssel kapcsolatosan az alábbi lehetőségek közül választhat:

Bárki:
Csak az adatigénylést beküldő Csikász Brigitta:
Csak a(z) Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársa:

Értesítő igénylése az adatigényléssel kapcsolatos fejlemények vonatkozásában.

Ezt az igénylést 1 felhasználó kíséri figyelemmel.

Sértő? Nem alkalmas? Sértő? Nem adatigénylés?

Személyes információk kérése vagy zaklatásnak minősülő igénylés nem tekinthetők érvényes közérdekűadat-igénylésnek (További részletek). Személyes információk kérése vagy zaklatásnak minősülő igénylés nem tekinthető érvényes közérdekűadat-igénylésnek (További részletek).

Ha úgy gondolja, hogy ez az igénylés problémás, jelentheti az adminisztrátorok részére

Igénylés jelentése

Tegyen lépéseket a megismert információk alapján

Hasonló igénylések

Több hasonló igénylés

Eseménytörténet részletei