Normatív rendelkezés - Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Erdélyi Katalin küldte ezt a Közérdekűadat Közérdekű adat igénylést Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság részére

Az igénylés sikeres volt.

Feladó: Erdélyi Katalin

Tisztelt Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság!

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 28. § (1) bekezdése alapján a következő adatigénylést terjesztem elő.

Kérem, szíveskedjen elektronikus másolatban megküldeni részemre minden olyan utasítást vagy egyéb elnevezésű normatív rendelkezést, amelyet a nemzeti konzultációs plakátokhoz kapcsolódó rendőrségi feladatok tárgyában határozott meg az országos rendőr-főkapitányság, függetlenül attól, hogy a meghatározott feladat speciális rendőri intézkedésre vagy akár rendszeres jelentéstételre vonatkozik-e. Kérném szíves tájékoztatását a vonatkozásban is, hogy a normatív rendelkezés végrehajtása hány fő mekkora idejét veszi igénybe naponta, illetve a végrehajtás milyen konkrét feladatok elvégzését igényli.

Az Infotv. 30. § (2) bekezdése szerint kérem, hogy a másolatokat és az egyéb igényelt adatokat elektronikus úton szíveskedjen részemre a feladó e-mail címére megküldeni.
Ha az igényelt adatokat bármely okból nem lehet e-mailben megküldeni, akkor kérem, hogy azokat a kimittud.atlatszo.hu weboldalon töltse fel.

Az Infotv. 29. § (3) bekezdése szerint adatigénylésem során a szkennelés költségén kívüli költségek megtéríttetésére nincs mód. Kérem, hogy előzetesen elektronikus úton tájékoztasson arról, amennyiben a kért iratmásolatok szkenneléséért költségtérítés megállapítására kerül sor. Ebben az esetben kérem, hogy a tájékoztatásban mellékeljen dokumentumlistát, dokumentumonként tüntesse fel az oldalszámot és a szkennelés költségét.

Kérem, hogy abban az esetben, ha az igényelt adatoknak csak egy részét tekinti megismerhetőnek, az Infotv. 30. § (1) bekezdése alapján azokat az adatigénylés részbeni megtagadásával együtt küldje meg számomra.

Segítő együttműködését előre is köszönöm.

Kelt: 2015. június 24.

Üdvözlettel:

Erdélyi Katalin

Hivatkozása ide

Feladó: Orsolya Kazinczy-Nagy
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság


Attachment 5434 2.pdf
247K Download View as HTML


[ Email has no body, please see attachments ]

Hivatkozása ide

Feladó: Erdélyi Katalin

Tisztelt Kazinczy-Nagy Orsolya!

Köszönöm a választ.

Üdvözlettel:

Erdélyi Katalin

Hivatkozása ide

Az adatigényléssel kapcsolatosan az alábbi lehetőségek közül választhat:

Bárki:
Csak az adatigénylést beküldő Erdélyi Katalin:
Csak a(z) Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársa:

Értesítő igénylése az adatigényléssel kapcsolatos fejlemények vonatkozásában.

Ezt az igénylést 1 felhasználó kíséri figyelemmel.

Sértő? Nem alkalmas? Sértő? Nem adatigénylés?

Személyes információk kérése vagy zaklatásnak minősülő igénylés nem tekinthetők érvényes közérdekűadat-igénylésnek (További részletek). Személyes információk kérése vagy zaklatásnak minősülő igénylés nem tekinthető érvényes közérdekűadat-igénylésnek (További részletek).

Ha úgy gondolja, hogy ez az igénylés problémás, jelentheti az adminisztrátorok részére

Igénylés jelentése

Tegyen lépéseket a megismert információk alapján

Hasonló igénylések

Több hasonló igénylés

Eseménytörténet részletei