Osztályfőnöki képzés Kárpát medencei pedagógusoknak Balatonőszödön

Szekszárdi Júlia küldte ezt a Közérdekűadat Közérdekű adat igénylést Miniszterelnökség részére

Az igénylést már régen meg kellett volna válaszolni. A vonatkozó jogszabály értelmében a(z) Miniszterelnökség munkatársainak már ki kellett volna adniuk a kért adatokat. A vonatkozó jogszabály értelmében a(z) Miniszterelnökség munkatársainak már válaszolniuk kellett volna az igénylésre. (részletek). Panaszt nyújthat be a következő időpontig: belső felülvizsgálat kérése .

Feladó: Szekszárdi Júlia

Tisztelt Miniszterelnökség!

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 28. § (1) bekezdése alapján a következő adatigénylést terjesztem elő.

Kérem, szíveskedjen elektronikus másolatban megküldeni részemre

AZ MTI híre szerint a külhoni magyar felsősök éve keretében egyhetes osztályfőnökképzést szervezett a Miniszterelnökség nemzetpolitikai államtitkársága Balatonőszödön. A Bethlen Gábor Alapkezelő tájékoztatása szerint a programot közreműködő szervezet bevonásával hajtják végre. Ezzel kapcsolatban szíveskedjenek tájékoztatni, hogyan került kiválasztásra programot bonyolító szervezet, illetve szíveskedjenek elektronikus másolatban részünkre a szervezettel kötött szerződést annak esetleges mellékleteivel együtt megküldeni.
A programmal magával kapcsolatban a következő kérdésekre szíveskedjenek válaszolni:
Melyik szakmai szervezet, illetve szakértő, és milyen szempontrendszer szerint állította össze a képzés programját, illetve működött közre ebben a munkában. Kérjük, az ezzel kapcsolatban keletkezett dokumentumokat szíveskedjenek részünkre elektronikus másolatban megküldeni.
Az érintett külhoni magyar pedagógusok szakmai, érdekképviseleti szerveit megkereste-e az államtitkárság a programmal kapcsolatban, illetve kikérte-e véleményüket, végzett-e valamilyen szükségletfelmérést? Az ezzel kapcsolatban keletkezett dokumentumokat kérjük, szíveskedjenek részünkre elektronikus másolatban megküldeni.
A nyertes pályázók kiválasztását milyen szervezet milyen kritériumok alapján végezte? Kérjük a döntésekkel kapcsolatban keletkezett dokumentumoknak – a személyes adatok kitakarásával - elektronikus másolatban történő megküldését.

Szekszárdi Júlia az Osztályfőnökök Országos Szakmai Egyesülete elnöke
www.osztalyfonok.hu

Hivatkozása ide

Feladó: Szekszárdi Júlia

Tisztelt Miniszterelnökség!

Ezúton jelzem, hogy július 9-én igényeltem Önöktől közérdekű adatokat az Osztályfőnöki képzés Kárpát medencei pedagógusoknak Balatonöszödön tárgyában. A jogszabály értelmében július 24-i határidővel kellett volna Önöktől válasznak érkeznie, de ez mindmáig nem történt meg.

Üdvözlettel:

Szekszárdi Júlia

Hivatkozása ide

Feladó: Szekszárdi Júlia

Tisztelt Miniszterelnökség!

A csatolmányt köszönettel megkaptam. Ugyanakkor felhívom szíves figyelmét, hogy ez nem tartalmazza a szerződés mellékleteit, noha azok a szerződés elválaszthatatlan részét képezik, Ezért kérem, szíveskedjenek ezeket pótolni.

Üdvözlettel:

Szekszárdi Júlia

Hivatkozása ide

Az adatigényléssel kapcsolatosan az alábbi lehetőségek közül választhat:

Bárki:
Csak az adatigénylést beküldő Szekszárdi Júlia:
Csak a(z) Miniszterelnökség munkatársa:

Értesítő igénylése az adatigényléssel kapcsolatos fejlemények vonatkozásában.

Ezt az igénylést 1 felhasználó kíséri figyelemmel.

Sértő? Nem alkalmas? Sértő? Nem adatigénylés?

Személyes információk kérése vagy zaklatásnak minősülő igénylés nem tekinthetők érvényes közérdekűadat-igénylésnek (További részletek). Személyes információk kérése vagy zaklatásnak minősülő igénylés nem tekinthető érvényes közérdekűadat-igénylésnek (További részletek).

Ha úgy gondolja, hogy ez az igénylés problémás, jelentheti az adminisztrátorok részére

Igénylés jelentése

Tegyen lépéseket a megismert információk alapján

Hasonló igénylések

Kárpát-Haza OperaTúra I.

A(z) Miniszterelnökség részére Erdélyi Katalin által

Több hasonló igénylés

Eseménytörténet részletei