Parkolás ellenőrzési és pótdíjazási munkát támogató informatikai szoftverek

mininform küldte ezt a Közérdekűadat Közérdekű adat igénylést Kőbányai Vagyonkezelő Zrt részére

Az igénylés részben sikeres volt.

Feladó: mininform

Tisztelt Kőbányai Vagyonkezelő Zrt!

A MININFORM Számítástechnikai és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 6720 Szeged, Arany János u. 7.) képviseletében keresem fel a soraimmal az alábbiak érdekében.

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 28. § (1) bekezdése alapján a következő adatigénylést terjesztem elő.

Kérem, szíveskedjen elektronikus másolatban megküldeni részemre a parkolás ellenőrzési és pótdíjazási munkáját támogató informatikai szoftverre, és annak működését támogató egyéb rendszerelemek beszerzésére/bérlésére vagy egyéb formájú igénybevételére, valamint ugyanezen szoftverelemek szoftverüzemeltetésre, a Jármű nyilvántartási adatok kezelésére, a 2010.01.01 és 2014.12.31 között kötött szerződéseket. Kérem, hogy adja meg azt is, hogy a szerződések milyen nevű és mely szerző tulajdonát képező programtermékre vonatkoznak.

Az Infotv. 30. § (2) bekezdése szerint kérem, hogy a másolatokat és az egyéb igényelt adatokat elektronikus úton szíveskedjen részemre az [email address] e-mail címre megküldeni.
Ha az igényelt adatokat bármely okból nem lehet e-mailben megküldeni, akkor kérem, hogy azokat a kimittud.atlatszo.hu weboldalon töltse fel.
Az Infotv. 29. § (3) bekezdése szerint adatigénylésem során a szkennelés költségén kívüli költségek megtéríttetésére nincs mód. Kérem, hogy előzetesen elektronikus úton tájékoztasson arról, amennyiben a kért iratmásolatok szkenneléséért költségtérítés megállapítására kerül sor. Ebben az esetben kérem, hogy a tájékoztatásban mellékeljen dokumentumlistát, dokumentumonként tüntesse fel az oldalszámot és a szkennelés költségét.
Kérem, hogy abban az esetben, ha az igényelt adatoknak csak egy részét tekinti megismerhetőnek, az Infotv. 30. § (1) bekezdése alapján azokat az adatigénylés részbeni megtagadásával együtt küldje meg számomra.

Segítő együttműködését előre is köszönöm.

Kelt: Szeged, 2015. január 8.

Üdvözlettel:

Orosz Sándor
ügyvezető

Hivatkozása ide

Feladó: Légrádi Péter
Kőbányai Vagyonkezelő Zrt


Attachment kozadat igenyles.rar
34.3M Download


Tisztelt Orosz Sándor Úr!

Mellékelve küldöm az Ön számára a közérdekű adat igénylésére válaszunkat, illetve mellékleteit.

Üdvözlettel,

Légrádi Péter
szervezési irodavezető

Kőbányai Vagyonkezelő Zrt.

Jelen levelünket és mellékleteit a megadott e-mail címére is elküldtük.

Hivatkozása ide

Az adatigényléssel kapcsolatosan az alábbi lehetőségek közül választhat:

Bárki:
Csak az adatigénylést beküldő mininform:
Csak a(z) Kőbányai Vagyonkezelő Zrt munkatársa:

Értesítő igénylése az adatigényléssel kapcsolatos fejlemények vonatkozásában.

Ezt az igénylést 1 felhasználó kíséri figyelemmel.

Sértő? Nem alkalmas? Sértő? Nem adatigénylés?

Személyes információk kérése vagy zaklatásnak minősülő igénylés nem tekinthetők érvényes közérdekűadat-igénylésnek (További részletek). Személyes információk kérése vagy zaklatásnak minősülő igénylés nem tekinthető érvényes közérdekűadat-igénylésnek (További részletek).

Ha úgy gondolja, hogy ez az igénylés problémás, jelentheti az adminisztrátorok részére

Igénylés jelentése

Tegyen lépéseket a megismert információk alapján

Hasonló igénylések

Több hasonló igénylés

Eseménytörténet részletei