Szemétlerakó felszámolása Bánhorváti községben 13.758.540 ftért

nyugger56 küldte ezt a Közérdekűadat Közérdekű adat igénylést Kazincbarcika Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatal részére

Az igénylést elutasította a(z) Kazincbarcika Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatal.

Feladó: nyugger56

Tisztelt Kazincbarcika Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatal!

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 28. § (1) bekezdése alapján a következő adatigénylést terjesztem elő.

Kérem, szíveskedjen elektronikus másolatban megküldeni részemre

( A Sajó-Bódva Völgye és Környéke Hulladékkezelési Önkormányzati Társulás elnöke, ön Szitka Péter A térségben található 78 db elhagyott szemétlerakó rekultivációjáról szóló, 4,8 milliárd forint értékű szerződést írt alá . Szeretném részemre kiadni szíveskedjék Bánhorváti Községben végzett szemétlerakó felszámolásából keletkezet iratok pénz ügyi elszámolásokat _melyet ön társasága 13.758.540 ft -ért végzett el _ HOl MIKOR GPS KORDINÁTÁK ÉS HOL TALÁLHATÓ AZ ELVÉGZETT MUNKA IGÉNYELT ADATOK MEGJELÖLÉSE __)

Az Infotv. 30. § (2) bekezdése szerint kérem, hogy a másolatokat és az egyéb igényelt adatokat elektronikus úton szíveskedjen részemre a feladó e-mail címére megküldeni.
Ha az igényelt adatokat bármely okból nem lehet e-mailben megküldeni, akkor kérem, hogy azokat a kimittud.atlatszo.hu weboldalon töltse fel.

Az Infotv. 29. § (3) bekezdése szerint adatigénylésem során a szkennelés költségén kívüli költségek megtéríttetésére nincs mód. Kérem, hogy előzetesen elektronikus úton tájékoztasson arról, amennyiben a kért iratmásolatok szkenneléséért költségtérítés megállapítására kerül sor. Ebben az esetben kérem, hogy a tájékoztatásban mellékeljen dokumentumlistát, dokumentumonként tüntesse fel az oldalszámot és a szkennelés költségét.

Kérem, hogy abban az esetben, ha az igényelt adatoknak csak egy részét tekinti megismerhetőnek, az Infotv. 30. § (1) bekezdése alapján azokat az adatigénylés részbeni megtagadásával együtt küldje meg számomra.

Segítő együttműködését előre is köszönöm.

Kelt: 2014. március 1.

Üdvözlettel:

nyugger56

Hivatkozása ide

Feladó: Buza Orsolya


Attachment ISO 8859 1 B bnl1Z2dlcjU2LmLhbmhvcnbhdGkuduFsYXN6Li5wZGY.pdf
11 Download View as HTML


Tisztelt Közérdekű Adatigénylő!

Kazincbarcika Város Polgármesteri Hivatala képviseletében csatoltan küldöm
válasziratunkat.

Tisztelettel: dr. Buza Orsolya

Hivatkozása ide

Az adatigényléssel kapcsolatosan az alábbi lehetőségek közül választhat:

Bárki:
Csak az adatigénylést beküldő nyugger56:
Csak a(z) Kazincbarcika Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatal munkatársa:

Értesítő igénylése az adatigényléssel kapcsolatos fejlemények vonatkozásában.

Ezt az igénylést 1 felhasználó kíséri figyelemmel.

Sértő? Nem alkalmas? Sértő? Nem adatigénylés?

Személyes információk kérése vagy zaklatásnak minősülő igénylés nem tekinthetők érvényes közérdekűadat-igénylésnek (További részletek). Személyes információk kérése vagy zaklatásnak minősülő igénylés nem tekinthető érvényes közérdekűadat-igénylésnek (További részletek).

Ha úgy gondolja, hogy ez az igénylés problémás, jelentheti az adminisztrátorok részére

Igénylés jelentése

Tegyen lépéseket a megismert információk alapján

Hasonló igénylések

Több hasonló igénylés

Eseménytörténet részletei