Szlovak magyar Eb selejtező

Aros Csaba küldte ezt a Közérdekűadat Közérdekű adat igénylést Magyar Labdarúgó Szövetség részére

Az igénylés sikeres volt.

Feladó: Aros Csaba

Delivered

Tisztelt Magyar Labdarúgó Szövetség!

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 28. § (1) bekezdése alapján a következő adatigénylést terjesztem elő.

Kérem, szíveskedjen elektronikus másolatban megküldeni részemre az adatokat, a következők szerint:

2019. február 06-án 08.00 órától indult a jegyértékesítés a szlovák-magyar foci EB selejtezőre.

Az MLSZ az alábbi linken tájékoztatott a jegyvásárlási lehetőségekről: https://www.mlsz.hu/hir/indul-a-jegyerte...

Az MLSZ tájékoztatása szerint közel 2000 jegyet lehetett megvásárolni, 2 árkategóriában (7800,- forint és 9900 forint)

Az olcsóbb árkategóriájú jegyek nagyon gyorsan elfogytak, a drágább árkategóriás jegyek megvásárlására pedig lehetőség sem volt, mert valamilyen oknál fogva azok nem voltak fenn a meccsjegy.mlsz.hu oldalon.

A kérdéseim (adatigenylesem) a következőkre irányul:

· az eladásra kínált közel 2000 db jegy pontosan hány darab jegyet takar, ebből mennyi volt az olcsóbb, mennyi a drágább árkategóriás?

· mi történik azokkal, akik az online felületen próbálták meg a 7800 forintos jegyüket megvásárolni, levonták a vásárlás összegét, de jegyhez nem jutottak? (utána visszautalták a pénzt ugyan, és kártalanítást ígértek)
- hány db 7800 ftos jegy került pontosan értékesítésre, és milyen módon (online, TeX jegyiroda stb.)

· hol és mikor kerültek meghirdetésre a 9900 forintos, drágább árkategóriás jegyek? Azokat a meccsjegy.mlsz.hu oldalon illetve a TEX viszonteladóknál sem lehetett beszerezni. Hol adták el – ha egyáltalán eladták – ezeket a jegyeket, illetve az egyszerű szurkoló ebből miért nem vásárolhatott? Ezek esetleg a „háttérben” szétosztásra kerültek anélkül, hogy nyilvánosan eladásra kínálták volna őket?

Az Infotv. 30. § (2) bekezdése szerint kérem, hogy a másolatokat és az egyéb igényelt adatokat elektronikus úton szíveskedjen részemre a feladó e-mail címére megküldeni.
Ha az igényelt adatokat bármely okból nem lehet e-mailben megküldeni, akkor kérem, hogy azokat a kimittud.atlatszo.hu weboldalon töltse fel.

Az Infotv. 29. § (3) és (5) bekezdése alapján adatigénylésem teljesítéséért költségtérítés kizárólag akkor állapítható meg, ha az adatigénylés teljesítése a közfeladatot ellátó szerv alaptevékenységének ellátásához szükséges munkaerőforrás aránytalan mértékű igénybevételével jár. Ilyen esetben az adatkezelő jogosult az adatigénylés teljesítésével összefüggő munkaerő-ráfordítás költségét költségtérítésként meghatározni. Kérem, hogy előzetesen elektronikus úton tájékoztasson arról, amennyiben a kért iratmásolatokra tekintettel költségtérítést állapítana meg. Ebben az esetben kérem, hogy a tájékoztatásban mellékeljen dokumentumlistát, dokumentumonként tüntesse fel az oldalszámot, az adatigénylés teljesítésével kapcsolatos munkaerő-ráfordítás mértékét és annak óradíját.

Kérem, hogy abban az esetben, ha az igényelt adatoknak csak egy részét tekinti megismerhetőnek, az Infotv. 30. § (1) bekezdése alapján azokat az adatigénylés részbeni megtagadásával együtt küldje meg számomra.

Felhívom szíves figyelmét, hogy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság NAIH/2015/4710/2/V. számú állásfoglalásából következően a jelen adatigénylés az Infotv. 29. § (1b) bekezdése alapján nem tagadható meg, mivel tartalmazza az adatigénylő nevét és elérhetőségét. Ezen túlmenő adatok megadását az adatkezelő NAIH állásfoglalás szerint nem kérheti, továbbá nem jogosult a személyazonosság ellenőrzésére sem.

Segítő együttműködését előre is köszönöm.

Kelt: 2019. február 11.

Üdvözlettel:

Aros Csaba

Hivatkozása ide

Feladó: MLSZ
Magyar Labdarúgó Szövetség


Attachment V lasz k z rdek adatig nyl sre Aros Csaba 190226.pdf
632K Download View as HTML


Tisztelt Aros Úr!

Csatoltan küldöm a Magyar Labdarúgó Szövetség válaszát a fenti tárgyú megkeresésére.

Üdvözlettel:
 
Laboda Ferenc
Titkárság
Magyar Labdarúgó Szövetség
H-1112 Budapest, Kánai út 2.D.
Telefon: +36-1-577-9501, Fax: +36-1-577-9503
Mobil szám: +36 30 7742 515

idézett részek megjelenítése

Hivatkozása ide

Az adatigényléssel kapcsolatosan az alábbi lehetőségek közül választhat:

Bárki:
Csak az adatigénylést beküldő Aros Csaba:
Csak a(z) Magyar Labdarúgó Szövetség munkatársa:

Értesítő igénylése az adatigényléssel kapcsolatos fejlemények vonatkozásában.

Ezt az igénylést 1 felhasználó kíséri figyelemmel.

Sértő? Nem alkalmas? Sértő? Nem adatigénylés?

Személyes információk kérése vagy zaklatásnak minősülő igénylés nem tekinthetők érvényes közérdekűadat-igénylésnek (További részletek). Személyes információk kérése vagy zaklatásnak minősülő igénylés nem tekinthető érvényes közérdekűadat-igénylésnek (További részletek).

Ha úgy gondolja, hogy ez az igénylés problémás, jelentheti az adminisztrátorok részére

Igénylés jelentése

Tegyen lépéseket a megismert információk alapján

Hasonló igénylések

Több hasonló igénylés

Eseménytörténet részletei