Tisztelt Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatal!

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 28. § (1) bekezdése alapján a következő adatigénylést terjesztem elő.

Kérem, szíveskedjen elektronikus másolatban megküldeni részemre az alábbi dokumentumokat:
Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata és az EB HUNGARY INVEST Ingatlanfejlesztő és Építőipari Kft. közötti "Vállalkozási szerződés a TOP 6.1.4-15-TB1-2016-00002 azonosítószámú „A Tulipános ház turisztikai célú felújítása” című projekt megvalósításához szükséges tervezési és kivitelezési feladatok ellátására" elnevezésű építési beruházásról szóló szerződés ismételten módosításra került. Az erről szóló Közbeszerzési Hatósághoz benyújtott dokumentumot 2020.12.12.-én tették közzé https://www.kozbeszerzes.hu/adatbazis/me... linken.
Kérem, hogy a módosítást jogilag megalapozó dokumentumokat (szakértői levelezést, emaileket, jegyzőkönyveket, stb.) részemre megküldeni szíveskedjék.
Egyúttal kérem, hogy az eredeti szerződésben szereplő kötbérek rendezésére vonatkozó dokumentumokat is küldjék el részemre.

Kérem egyúttal, hogy az objektum használatbavételi engedélyezésével kapcsolatos, mai napig keletkezett iratokat részemre megküldeni szíveskedjék. Ezek alatt az Önök által benyújtott kérelmeket (mellékletek nélkül), és az erre kapott hatóság általi határozatot értem, valamint ennek kapcsán a kivitelezővel folytatott levelezést és vele felvett jegyzőkönyveket.

Az Infotv. 30. § (2) bekezdése szerint kérem, hogy a másolatokat és az egyéb igényelt adatokat elektronikus úton szíveskedjen részemre a feladó e-mail címére megküldeni.
Ha az igényelt adatokat bármely okból nem lehet e-mailben megküldeni, akkor kérem, hogy azokat a kimittud.atlatszo.hu weboldalon töltse fel.

Az Infotv. 29. § (3) és (5) bekezdése alapján adatigénylésem teljesítéséért költségtérítés kizárólag akkor állapítható meg, ha az adatigénylés teljesítése a közfeladatot ellátó szerv alaptevékenységének ellátásához szükséges munkaerőforrás aránytalan mértékű igénybevételével jár. Ilyen esetben az adatkezelő jogosult az adatigénylés teljesítésével összefüggő munkaerő-ráfordítás költségét költségtérítésként meghatározni. Kérem, hogy előzetesen elektronikus úton tájékoztasson arról, amennyiben a kért iratmásolatokra tekintettel költségtérítést állapítana meg. Ebben az esetben kérem, hogy a tájékoztatásban mellékeljen dokumentumlistát, dokumentumonként tüntesse fel az oldalszámot, az adatigénylés teljesítésével kapcsolatos munkaerő-ráfordítás mértékét és annak óradíját.

Kérem, hogy abban az esetben, ha az igényelt adatoknak csak egy részét tekinti megismerhetőnek, az Infotv. 30. § (1) bekezdése alapján azokat az adatigénylés részbeni megtagadásával együtt küldje meg számomra.

Felhívom szíves figyelmét, hogy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság NAIH/2015/4710/2/V. számú állásfoglalásából következően a jelen adatigénylés az Infotv. 29. § (1b) bekezdése alapján nem tagadható meg, mivel tartalmazza az adatigénylő nevét és elérhetőségét. Ezen túlmenő adatok megadását az adatkezelő NAIH állásfoglalás szerint nem kérheti, továbbá nem jogosult a személyazonosság ellenőrzésére sem.

Segítő együttműködését előre is köszönöm.

Kelt: 2021. május 27.

Üdvözlettel:

Gutai Zsolt

1 Attachment

Tisztelt Gutai Zsolt!

 

Mellékelten megküldöm közérdekű adatigénylésére válaszomat.

 

Üdvözlettel:

 

Dr. Verhóczki Zita
jegyző

Tatabánya Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala
2800 Tatabánya, Fő tér 6.
Telefon: [1]+36 34 515-732 | Mobil: [2]+36 30
877-62-24 | E-mail: [3][email address]

Figyelem! Jelen üzenet bizalmas információkat, üzleti titkokat és
személyes adatokat tartalmazhat, s azt kizárólag annak címzettje ismerheti
meg. Az üzenet illetéktelen megismerése, továbbítása, tárolása vagy az
azzal végzett bármely más művelet szigorúan tilos és azt a törvény
bünteti. Ha jelen üzenetet Ön tévedésből kapta, kérjük, értesítse a
feladót e-mailen vagy egyéb módon (Tatabánya Megyei Jogú Város
Polgármesteri Hivatala, 2800 Tatabánya Fő tér 6., tel.: 34/515-732), majd
törölje a kapott üzenetet. A jelen üzenet küldőjének elektronikus
levélcímére való üzenetküldéssel Ön hozzájárul ahhoz, hogy a levél
tartalmát az Tatabánya Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának a
címzetten kívüli kijelölt munkatársa megismerje.

 

References

Visible links
1. file:///tmp/tel:+3634515732
2. file:///tmp/tel:+36308776224
3. mailto:[email address]