Zamárdi

Kötsön Ferenc küldte ezt a Közérdekűadat Közérdekű adat igénylést Magyar Államvasutak Zrt. részére

Az igénylés részben sikeres volt.

Feladó: Kötsön Ferenc

Tisztelt Magyar Államvasutak Zrt.!

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 28. § (1) bekezdése alapján a következő adatigénylést terjesztem elő.

Kérem, szíveskedjen tájékoztatni, hogy van-e tervben Zamárdi vasútállomás lebontása, azt a MÁV Zrt. ésszerűnek tartja-e? Állítólag valamilyen körfogalom építése miatt lenne szükséges lebontani (és eltolva újat építeni), óriási pazarlás lenne emiatt lebontani ezt a szép épületet.

Az Infotv. 30. § (2) bekezdése szerint kérem, hogy a másolatokat és az egyéb igényelt adatokat elektronikus úton szíveskedjen részemre a feladó e-mail címére megküldeni.
Ha az igényelt adatokat bármely okból nem lehet e-mailben megküldeni, akkor kérem, hogy azokat a kimittud.atlatszo.hu weboldalon töltse fel.

Az Infotv. 29. § (3) bekezdése szerint adatigénylésem során a szkennelés költségén kívüli költségek megtéríttetésére nincs mód. Kérem, hogy előzetesen elektronikus úton tájékoztasson arról, amennyiben a kért iratmásolatok szkenneléséért költségtérítés megállapítására kerül sor. Ebben az esetben kérem, hogy a tájékoztatásban mellékeljen dokumentumlistát, dokumentumonként tüntesse fel az oldalszámot és a szkennelés költségét.

Kérem, hogy abban az esetben, ha az igényelt adatoknak csak egy részét tekinti megismerhetőnek, az Infotv. 30. § (1) bekezdése alapján azokat az adatigénylés részbeni megtagadásával együtt küldje meg számomra.

Segítő együttműködését előre is köszönöm.

Kelt: 2014. február 28.

Üdvözlettel:
Kütsön Ferenc
Zamárdi

Hivatkozása ide

Feladó: MÁV Zrt. közadat
Magyar Államvasutak Zrt.

Tisztelt Kütsön Ferenc Úr!

A 2014. február 28-án beérkezett közérdekű adatigénylésére hivatkozva tájékoztatjuk, hogy a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF Zrt.) a Lepsény – Szántód – Kőröshegy vonalszakasz rekonstrukciója keretében átépíti Zamárdi megállóhelyet. Amennyiben további kérdése van a vasúti átjáró áthelyezésével kapcsolatban, javasoljuk, hogy forduljon a beruházó és az egyeztetéseket lebonyolító NIF Zrt. Kommunikációs Irodájához (1134 Bp. Váci út 45. / 1439 Budapest Pf.: 695/ [email address] / + 36 1 4368 100).

Üdvözlettel:
MÁV Zrt.

idézett részek megjelenítése

Hivatkozása ide

Az adatigényléssel kapcsolatosan az alábbi lehetőségek közül választhat:

Bárki:
Csak az adatigénylést beküldő Kötsön Ferenc:
Csak a(z) Magyar Államvasutak Zrt. munkatársa:

Értesítő igénylése az adatigényléssel kapcsolatos fejlemények vonatkozásában.

Ezt az igénylést 1 felhasználó kíséri figyelemmel.

Sértő? Nem alkalmas? Sértő? Nem adatigénylés?

Személyes információk kérése vagy zaklatásnak minősülő igénylés nem tekinthetők érvényes közérdekűadat-igénylésnek (További részletek). Személyes információk kérése vagy zaklatásnak minősülő igénylés nem tekinthető érvényes közérdekűadat-igénylésnek (További részletek).

Ha úgy gondolja, hogy ez az igénylés problémás, jelentheti az adminisztrátorok részére

Igénylés jelentése

Tegyen lépéseket a megismert információk alapján

Hasonló igénylések

Ingatlankezelés

A(z) Magyar Államvasutak Zrt. részére Schlett László által

Leányvállalatok

A(z) Magyar Államvasutak Zrt. részére Erdélyi Katalin által

Parlagfű-mentesítés

A(z) Magyar Államvasutak Zrt. részére Barkó Henrietta által

MÁV bérek

A(z) Magyar Államvasutak Zrt. részére Szabó János által

Több hasonló igénylés

Eseménytörténet részletei