Zamárdi

Kötsön Ferenc küldte ezt a Közérdekűadat Közérdekű adat igénylést Magyar Államvasutak Zrt. részére

Az igénylés részben sikeres volt.

Feladó: Kötsön Ferenc

Tisztelt Magyar Államvasutak Zrt.!

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 28. § (1) bekezdése alapján a következő adatigénylést terjesztem elő.

Kérem, szíveskedjen tájékoztatni, hogy van-e tervben Zamárdi vasútállomás lebontása, azt a MÁV Zrt. ésszerűnek tartja-e? Állítólag valamilyen körfogalom építése miatt lenne szükséges lebontani (és eltolva újat építeni), óriási pazarlás lenne emiatt lebontani ezt a szép épületet.

Az Infotv. 30. § (2) bekezdése szerint kérem, hogy a másolatokat és az egyéb igényelt adatokat elektronikus úton szíveskedjen részemre a feladó e-mail címére megküldeni.
Ha az igényelt adatokat bármely okból nem lehet e-mailben megküldeni, akkor kérem, hogy azokat a kimittud.atlatszo.hu weboldalon töltse fel.

Az Infotv. 29. § (3) bekezdése szerint adatigénylésem során a szkennelés költségén kívüli költségek megtéríttetésére nincs mód. Kérem, hogy előzetesen elektronikus úton tájékoztasson arról, amennyiben a kért iratmásolatok szkenneléséért költségtérítés megállapítására kerül sor. Ebben az esetben kérem, hogy a tájékoztatásban mellékeljen dokumentumlistát, dokumentumonként tüntesse fel az oldalszámot és a szkennelés költségét.

Kérem, hogy abban az esetben, ha az igényelt adatoknak csak egy részét tekinti megismerhetőnek, az Infotv. 30. § (1) bekezdése alapján azokat az adatigénylés részbeni megtagadásával együtt küldje meg számomra.

Segítő együttműködését előre is köszönöm.

Kelt: 2014. február 28.

Üdvözlettel:
Kütsön Ferenc
Zamárdi

Hivatkozása ide

Feladó: MÁV Zrt. közadat
Magyar Államvasutak Zrt.

Tisztelt Kütsön Ferenc Úr!

A 2014. február 28-án beérkezett közérdekű adatigénylésére hivatkozva tájékoztatjuk, hogy a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF Zrt.) a Lepsény – Szántód – Kőröshegy vonalszakasz rekonstrukciója keretében átépíti Zamárdi megállóhelyet. Amennyiben további kérdése van a vasúti átjáró áthelyezésével kapcsolatban, javasoljuk, hogy forduljon a beruházó és az egyeztetéseket lebonyolító NIF Zrt. Kommunikációs Irodájához (1134 Bp. Váci út 45. / 1439 Budapest Pf.: 695/ [email address] / + 36 1 4368 100).

Üdvözlettel:
MÁV Zrt.

idézett részek megjelenítése

Hivatkozása ide

Az adatigényléssel kapcsolatosan az alábbi lehetőségek közül választhat:

Bárki:
Csak az adatigénylést beküldő Kötsön Ferenc:
Csak a(z) Magyar Államvasutak Zrt. munkatársa:

Értesítő igénylése az adatigényléssel kapcsolatos fejlemények vonatkozásában.

Ezt az igénylést 1 felhasználó kíséri figyelemmel.

Sértő? Nem alkalmas? Sértő? Nem adatigénylés?

Személyes információk kérése vagy zaklatásnak minősülő igénylés nem tekinthetők érvényes közérdekűadat-igénylésnek (További részletek). Személyes információk kérése vagy zaklatásnak minősülő igénylés nem tekinthető érvényes közérdekűadat-igénylésnek (További részletek).

Ha úgy gondolja, hogy ez az igénylés problémás, jelentheti az adminisztrátorok részére

Igénylés jelentése

Tegyen lépéseket a megismert információk alapján

Hasonló igénylések

Ingatlankezelés

A(z) Magyar Államvasutak Zrt. részére Schlett László által

Leányvállalatok

A(z) Magyar Államvasutak Zrt. részére Erdélyi Katalin által

M3 metró déli szakasz

A(z) Budapesti Közlekedési Zrt. részére K. Dániel által

Több hasonló igénylés

Eseménytörténet részletei