Témák

Kapcsolat

Ha kérdésére itt a súgótémák között nem talált választ, vagy valamit közölni szeretne velünk a weboldallal kapcsolatosan, lépjen velünk kapcsolatba.

Kapcsolat

Közérdekű adatot szeretne megismerni?

  • Kattintson ide, ha valamely állami, önkormányzati vagy más közfeladatot ellátó szervétől, intézményétől szeretne nyilvánosan adatot igényelni.

Kapcsolatfelvétel a KiMitTud weboldal munkatársaival

  • Kérjük, először olvassa végig a súgó témákat, mivel előfordulhat, hogy kérdésére ott azonnal választ talál.
  • Szeretnénk, ha megírná weboldalunk használatával kapcsolatos tapasztalatait. Ezenkívül ha bármilyen kérdése van vagy tanácsra van szüksége a KiMitTud weboldal használatával kapcsolatban, csak töltse ki az alábbi űrlapot, és igyekszünk mielőbb válaszolni:
  • Ezt a weboldalt az atlatszo.hu üzemelteti.

(vagy jelentkezzen be)

Elsősorban a KiMitTud weboldal tartalmi és technikai problémák megoldásához tudunk segítséget nyújtani, illetve az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvénnyel kapcsolatos kérdéseire tudunk választ adni. Emellett ha bármilyen problémája van egy közérdekűadat-igényléssel kapcsolatban, akkor is igyekszünk segíteni.

Ha állami, önkormányzati vagy más közfeladatot ellátó szervvel, intézménnyel kíván közvetlenül kapcsolatba lépni, akkor kattintson ide.

Humán audit: